Monday, August 22, 2011

DAY 9 & 10

Sunnuntaina sato ihanasti vettä ja ilma oli viileempi ni ulkona pysty liikkumaanki. Lähettiin taas Akihabaraan hakemaan viime Akiba-reissun pohdintoja ja vilkuilemaan josko löytyis viel jotain. Tarkotus oli myös mennä Monster Hunter-karaokeboksiin joikamaan! Löydettiin vihdoin Kotobukiya ja K-Books jotka oli muuttanu sitte viime reissun. Siel oli ihan oksettavan hienoja figuja ja prkl ku olisin vaan tahtonu kaikki mutku ei raaskittu niillä hinnoilla ostaa. Simon osti itelleen ison I-NO-figun ja Blackcatin, ne oli kyl aika nice.

Kesken kaiken ku strollailtiin pitkin Akiba streets ni joku nainen mikrofonin ja kameramiehen kanssa nappas Paten sivummalle ja me muut jäätii ihmettelemään et wtf?!? Vähän ajan kuluttua Pate huikkas meijät sinne ja sano et ne nipponeetit halus tehä jonku lyhyen haastattelun meille johonki ohjelmaan. Siinä se nainen sit kyseli ensin et mistä ollaan ja mitä ollaan tykätty Japanista ja sit jotain ne kyseli jenin kurssista. Pate oli suurimmaks osaks äänessä mut kyl me muutki pari sanaa saatiin sanottua. XD Haastattelun jälkeen ne kiitteli kauheesti ja toivotteli hyvää lomaa. Ei saatu koskaan tietää mihin ohjelmaan ne haastatteli tai koska se tulis ulos, mut ainaki näytään joskus ehkä hamassa tulevaisuudessa jossain Japanilaisessa pörssiohjelmassa. X’D
Producer arvioi selvästi et kelvataanko telkkariin...
Lähettiin ettimään sitä Monster Hunter karaokea ja matkalla pongattiin makee cosplay kauppa... Tai ainaki luulin et se oli cosplay-kauppa koska ikkunat oli täynnä hienoja pukuja ja muuta shittiä. Mentiin käymään sisällä ni mikäs muukaan se oli ku 8 kerroksinen pornokauppa.... XD Simon löys itelleen Fist of the Northstar-kortsuja mut ei kehdannu ostaa! Käytiin kattomassa ”costume”-osasto mut ei ne kyl ihan cosplay-pukuja ollu vaikka nurseja ja school girls löytyki.
Huijari cosplaykauppa!
Jatkettiin matkaa ja eksyttiin hetkeks, kunnes Maria luki vähän karttaa ja johdatti meijät oikeeseen suuntaan. Löydettiin vihdoin paikan päälle ja tottakai siel oli myyjä joka ei osannu SANAAKAAN englantia, mut joten kuten saatiin varattua karaokeaika. Siel ei olis saanu valokuvata mut napsin pari valokuvaa kännykällä salakavalasti. Se ”boksi” oli ihan saakelin hieno!! Seinät täynnä lattiasta kattoon Monster Hunter stuff, julisteita, figuja, patsaita, pehmoleluja jne jne. Siel oli jopa suoraan siit pelistä tehty takka!! Laulettiin 2 h kaikkee paskaa ja loppua kohden meinas ääniki alkaa lähtee. Syötiin siel viel Monster Hunter-safkaa, kunnon lihaa ja kanaa! Koko sonta tuli vähä kalliiks mut neljälle jaettuna ei se nyt mikään maailman pahin hinta ollu.
Karaokekanin edessä oli mikäs muukaan ku vanha kunnon Famicom.
Monster Hunter - ateria
Tänään lähettiin aamulla Harajukuun. Oli taas vähän viileempi päivä. Pojat ei kauheesti ollu innoissaan siitä vaatekaupoissa pyörimisestä joten koitin aina suht vikkelään kiertää kaikki kaupat. Ja tulihan sitä muutamia vaatteita löydettyä! Ostin talveks piponki, täytyy kato varautuu ajoissa! XD Ostettiin crepet ja pörräiltiin vielä jonku aikaa Harajukussa jonka jälkeen lähettiin Shibuyaan. Pate ja Simon lähti omille teille koska ne ei halunnu tulla mun ja Marian mukaan Shibuya 109. Mentiin sit Marian kanssa ensin syömään ja alotettiin vaatekauppojen koluuminen.
Takeshitaa~!!
Aika vähän löyty kivoja vaatteita ja jos löyty ni ne oli sit niin perkeleen hintasia ettei raaskittu ostaa (varsinki ku rahat on kohta loppu.. XD). Ostin mä sentään yhet ripset. 109:n jälkeen treffattii pojat ja lähettiin ettii Mandrakea. Muistettiin Paten kans ihan erilailla missä sen kaupan piti sijaita ja sit Paten johdattamana marssittiin määrätietosesti sen ohi kunnes Maria hihkas et Mandrake meni jo.

Pöristiin Mandrakessa varmaan 2 tuntia ja rahaa meni taas niin et soi.. Sain ihanan KOS-MOS-figuurin tosi halvalla ja ostettii artbooks! Kotona käytiin läpi taas päivän saldo ja alettii selailee kirjoja. Kaikki muut oli hyviä, paitsi yks artbook joka osottautuki hyvin irstaaks hentaiks... XD No sen siit saa ku ei ymmärrä mitä kannessa lukee.
Ichi-maru-kyu
Huomenna meil on tosi aikanen herätys koska lähetään kohti Mt. Fujia ja Fuji-Q Highlandia!! Wohoo!

P.S Ostin Patelle kaupasta sipsejä jotka maistuu kuulema siltä miltä spurgu haisee.

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com