Wednesday, August 31, 2011

DAY 11 & 12

Tiistaina herättiin aamulla vesisateeseen. Päätettiin, et on parasta siirtää Fuji-Q seuraavalle päivälle koska sillon oli luvattu aurinkoista. Lähettiin aamupäivällä Asakusaan Senso-ji temppelialueelle tutkailemaan vähän old school Japan. Aurinko alko lopulta paistamaan ja päivästä tulikin tosi kuuma. Shoppailtiin (tai oikeestaan minä shoppasin) vähän aikaa kunnes viipotettiin jo Sumida-joelle josta otettiin botski ja lähettiin kohti Odaibaa.

Venematka oli mukavan lepposaa vaihtelua ja Pate otti pienet tirsatkin matkalla. :D Odaibassa käytiin syömässä tosi tosi tosi hyvää ruokaa hienossa merinäköalaraflassa. Viideltä mentiin vihdoin Tokyo Joypolikseen (SEGAn oma amusement park) ja kuten koko reissun ajan joka paikassa, myös siellä oli ihmeen paljon porukkaa! Ei ollu kuitenkaan mitään verrattuna Disneylandiin! Päästiin pelaamaan vihdoin kaikkii hauskoja "parisuhde"pelejä. Mulla ja Marialla meni ensin paremmin ku Patella ja Simonilla mut sit ne boostas meijän ohi! Nähtiin 3D Sonic the Hedgehog-leffa ja käytiin vuoristoradassa jonka jälkeen joka paikkaa särki. XD
Veneturisti.

Keskiviikkona minä, Pate ja Simon herättiin aamutuimaan ja lähettiin kohti Shinjukua ostamaan meille bussilippuja Fuji-Q:hun. Marian jalat tappo sen, joten se jäi kotiin taking it easy. Tiskillä myyjänainen sano sitten, että aikasin dösä minne mahuttais kyytiin lähtis vasta joskus 12.45..... Oltiin siinä sitte et "FFFFFUUUUUUU ei olla menossa"! Kysyttiin sitte seuraavan päivän lipputilannetta, mut se eukko ei pystyny sitä kattomaan vaan opasti meijät jonneki yläkerran lippucounterille joka aukeis vasta 9.00. Kello oli siis vasta about 7.30... Ja jos joku on ollu Japanissa ni tietää, ettei MIKÄÄN paikka ole auki siihen aikaan. Paitsi jotku 24/7-konbinit.. Eipä sit auttanu muu ku istua ja odottaa.

Lopulta se sonta aukes ja päästiin varaamaan meille lippuja. Saatiin seuraavan päivän aamuks liput ja oltiin ilosia. Päätettiin sit mennä vielä käymään siinä bussiaseman lähellä olevassa pelikaupassa ja arcadessa ku neki alko avaamaan pikku hiljaa oviaan. Sen jälkeen, koska päivän suunnitelmat oli ihan auki, päätettiin lähteä taas Nakanoon otakuilemaan. Pateki voitti mulle jälleen UFO-catherista laam.. alpakoita! Mullahan on jo aikamoinen kokoelma niitä.
Meijän hoodit iltasella
Tultiin jo sitte melko aikasin kotiin. Päätettiin vielä illemmalla lähtee laulamaan karaokea ja Mariakin lähti könkkäämään mukaan. Karaokemesta oli tosi kiva, mut se nainen siinä tiskin takana ei ymmärtäny sanaakaan englantia (ylläri XD) ja siinä sitte yritettiin vuoron perään puhua japania ja englantia ja vetää jotain pantomiinishowta. Loppujen lopuks päästiin kuitenkin jonkinmoiseen yhteisymmärrykseen ja saatiin vuokrattua meille karaokeboksi 2 tunniks. Saatiin myös all you can drink siihen mukaan, mut just sopivasti sit ku alettii hakemaan juotavaa ni kaikki juomat loppu siit koneesta... Oh well... Pate ja Simon laulo sydämensä kyllyydestä kurkku suorana kaikkia ihania Where's your head at, Boys are back in town ja Y.M.C.A:aa. Mä ihmettelen ettei saatu häätöä sen metelin takia mikä meist lähti. XD Kävin hakemassa juotavaa ni kuuntelin sit samalla ku kaikista muista kopeista ei kuulunu ku ihan hentoa, nättiä ja hiljasta laulua ja sit ku meijän huoneessa pärähti biisi soimaan ni hyvä ku ei lasi hajonnu käteen siit mekkalasta mikä sielt lähti... No, ainaki nipponeetit kuuli vähän miten suomalaiset vetää karaokea.

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com