Monday, August 15, 2011

DAY 1 & 2

Greetings from Tokyo! Tääl on ehkä +100 astetta lämmintä ja aurinko paistanu. Ollaan varmaa hikoiltu kaikki liikakilot pois ja vaihdettu ihon väriä ku tullaa takasin Suomeen.. XD 

♥ SALMIAKKIJÄDEE ♥
Perjantaina meijän lento lähti 1,5 h myöhässä mut tärkeintä oli et mahuttiin kuitenkin kyytiin mukaan.  Lentokentällä Pate esitteli mut varmaan koko sen duuniporukalle ja olin ihan pupu pöksyissä ku Pate on kehunu ja kertonu musta kaikille... Mut hyvin meni! Ja olohan on ku leffastaralla. X’DD
Lento meni yllättävän ripeesti ja sain jopa ihan pikkiriikkisen nukuttuakin. Lentokonees oli vaan tosi kakkoja elokuvia ja telkkariohjelmia tarjolla tällä kertaa. Katoin Thorin, jota kaikki oli kehunu, ja se oli aivan umpi paska! 

Almost there...
((telkkaris menee just joku vanha fabu joka vetää vähä japaniräppii.... en pysty keskittyy))

Japaniin saavuttiin lauantaina 10 aikoihin. Tarkotuksena oli mennä junalla joka menee Uenoon 36 min, no... matkassa meni yli tunti. Hotellille löydettiin heti koska Ueno on vanhoilta reissuilta tuttu. Käytiin vippaa laukut hotellille (jossa ei puhuta englantia :D) ja lähettii shoppailee.

Oltii taas ihan kieli pitkällä ku huomattiin et Monster Hunter on taas kova sana täällä. Joka paikassa soi tunnarit ja krääsää oli kaupat pullollaan. Ofkoorse minä siellä ensimmäisenä ostelemassa kaikkea turhaa jakoskajossitäeisitkumminkaanlöydymuualta ja ja ja... Satuttiin just sopivasti osuu Yamashiroyaan ku siin ulkopuolella oli AIVAN SAIRAAN MAKEE Monster Hunter Airou!! ♥ En kyl kerenny kuvaan sen kanssa.. (; n;)
Nyuu~ ♥
Pörrättiin Ueno streets, tuhlattii rahaa UFO-cathereissa. Halusin reissun aikana jostain voittaa sellasen Alpakan mikä on nyt kovaa huutoa Japanissa ja Pate voitti mulle heti sellasen pienen pinkun alpakan. So kawaii~!! (>3<)

Ueno
Illalla ku tulin veskistä huomasin siel pöntön vieressä lattialla saatanallisen torakan! Herätin Paten ja sanoin et hyi perse nyt käy tappaa sen tai mä en voi enää nukkuu enkä varmasti käy vessasa enää. My hero Patrick meni tekee sit tuttavuutta sen torakan kanssa ja mietittii miten siit pääsis eroon. Lopulta Pate yrittii laittaa sen päälle lasin jonka avulla oltais vipattu se ikkunasta ulos mut sit se torakka riehaantu ja lähti vipeltää ympäri vessaa ja sit Pate liiskas sen kengällä. Siitä jäi kirjaimellisesti jäljelle sarvet... Onneks maanantaina lähetää täält torakka-hotellista pois. XD

Japanilaisilla on joku ongelma tyynyjen kanssa... Ne on aina puoliks täytetty sellasil hernepyssyn herneillä ja ne on kivikovia! Nukuttua tuli kumminki sikeesti koska takana oli lento ja oltiin ihan rätti puhki poikki.

Vähä kaukaa näpsästy but you get the point..
Sunnuntaina herättii aamulla 8 aikaa. Suunnistettiin Tokyo Big Sightiin ja ensin tietty jäätiin väärällä pysäkillä pois ja eksyttii johonki lasten huvipuistoon mis oli jättiläinen One Piece-laiva ja Gundam-puisto ja kaikkee jänskää. Hellettä +50 ainaki. Ei menty sinne huvipuistoon kuitenkaan vaan lähettiin ettimään Comikettiä. Pienen mutkan kautta löydettiin vihdoin oikeeseen paikkaan ja jengiä oli ku meren mutaa! Suunnistettiin ensimmäiseks tottakai cosplay arealle ja ne puvut.... (*o*) Oli taas ihan mielettömän hienoja pukuja enkä joutunu pettymään! ^-^ Pyörittiin siellä ku paskakärpäset konsanaan ja räpsittiin kuvia kaikesta mitä kerettiin näkemään. 

Monster Hunter!!

Look at them boobies!!
Monster Hunter!!

Hatsune Miku
Ja vähä lisää Monster Hunter XD

PANTY!!
Sen jälkeen lähettiin tutkailemaan doujinsheja. Pate ei oikein lämmenny ku johdatin meijät ensimmäiseks yaoi osastolle... XD Poikarakkauden jälkeen eksyttiin furry osastolle ja sen jälkeen vielä hentaiosastolle. Yup yup... Ei onnistuttu kuitenkaan bongaamaan mitään Monster Hunter juttuja ku tutkittavaa oli liian paljon ja  meil oli liian vähän aikaa (tuhlattiin kaikki aika cosplayhin...). 

Bongattiin myös Hooters johon mennään porukalla sit ku Simon ja Maria tulee! Ihan must! XD

Illalla mentiin taas shoppailemaan Ameyokolle koska tarttin itelleni sandaalit. Löysinki hyvät alle 9e! Ihanaa, nyt ei tartte kävellä enää jalat rakoilla mitä noi mun vanhat kenkulit sai aikaan... 

Huomenna aamulla vihdoin Simon ja Maria saapuu Tokioon! Sit meijän reissu voi alkaa!!

PS. Perkeleen Pate löys jonku cicadan (kaskas) kuoren ja nyt se säilöö sitä raatoa tollases pudding-purkissa! IYYYYY!!! 

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com