Thursday, August 18, 2011

DAY 3 & 4

Maanantai-aamuna herättiin aikasin pakkaa laukut. Oltiin onnistuttu saamaan meijän mini hotellihuone siis jo täysin kaaokseen..  Kymmeneltä lähettiin kohti Uenon asemaa odottelemaan Simonia ja Mariaa jotka tuliki melkein heti. Suunnattiin Koenjiin ja tää asunto missä majaillaan on saakeli isompi ku meijän oma kämppä! Pojat valtas heti yhen huoneen itelleen ja mulle ja Marialle jäi (meijän mielestä) parempi huone. XD Asettauduttiin taloks ja tutkittiin tottakai every nook and cranny. Löydettiin Paranormal activity-kellari jonne ei uskallettu mennä.

Iltapäivällä bostailtiin ympäri Koenjia ettimässä ufo-catchereitä. Käytiin ofkoorse Kentuckyssa syömässä vähä chicken. Ostettiin jotku One Piece-ateriat mistä saatiin hienot mukit kaupan päälle. Ei tehty mitään erikoista koska Simon ja Maria oli vähän dead lentomatkasta. Illalla pelattiin Munchkiniä, lagattiin ja katottiin huonoja japaniohjelmia.

Tiistaina lähettiin liikkeelle vähän ennen kymmentä suuntana Nakano Broadway josta oli tarkotus ensimmäisiä figuja alkaa metsästää. Käytiin nappaa tosi japanilaisittain aamupala mäkissä ja päätettiin siinä samalla myös meijän tulevaisuus ku jäädään Japaniin. Minä ja Maria mennään Square Enixille kertomaan vähän miten tulevia Final Fantasyja tulee tehä. Simon menee Konamille hoitamaan seuraavan MGS ja Pate menee Capcomille valasemaan Monster Hunterin laitaa. Sounds like a plan.
Sunshine Plaza
Nakano Broadwaylla eksyttiin tietysti taas arcade-halleihin pelaa UFO-catchereitä ja muita pelejä. Maria voitti sen ekan pehmolelun ja löydettiin mini-alpakoita josta Maria voitti pienen sailor-alpakan ja Pate voitti mulle pienen mansikka-alpakan. <3 Pate autto Simoniaki voittaa yhen figun joten oltiin kaikki happy dappy. Sit mentii pelaa arcade-pelejä. Pate oli bongannu aikasemmin täl reissulla uuden Dragon Ball-game ja sitä pysty viel pelaa nelistee. Pate on pelannu viimesen ikuisuuden kaikkia DBZ-pelejä mut silti I TOTALLY OWNED THEM ALL!! Muahahaha! Sit mun ja Simonin oli PAKKO ottaa Tekken 6 matsi jossa (naturally) kävi taas niin, et mä voitin. Pelattiin vielä Paten kanssa jotai uutta animetappelupelii ja voitin senkin... On se vaan vaikeeta olla paras. X’D
Alpacas!! (>w<)
Pate voitti vähä lisää UFO-catcher stuff (sil on selvästi touchii) ja sit mentii shoppity shop! Mä löysin niin goddamn upeen Monster Hunter-figun ettei mitää rajaa. So happii~!! Löysin myös SO COOL Stocking-paidan missä on se transformers-Stocking ja se vaan on yksinkertasesti maailman makein paita!! Muuta Nakanosta ei oikeestaa paljoa löytyny tällä kertaa joten suunnistettiin sieltä Shinjukuun tarkastamaan Monster Hunter-kauppa joka on SATTUMOISIN vaa tän kuun siellä! Olisin voinu ottaa kaiken sieltä, mut hillitsin (tai Pate hillitsi) itteäni ja ostettiin vaan vähän yli 2000 yenillä tavaraa et saatais ilmanen pinssi kaupan päälle. Niil oli sellanen arpajaisjuttu et piti noukkii yks pieni pussi miljoonien joukosta ja Paten magic touch onnistu nappaa jonku pinssin sieltä niin et saatiin palkinnoks tollanen loota mis on 12 pinssiä!! Wohoo!! Oli vähän LUCKYYYY fiilis. Muhmuhmuh.
Monstaa huntaa
Käytiin syömässä italialaisessa raflassa. Siel oli tosi hyvää ruokaa. Sit mentii johki internet/manga caféen. Saatiin jokainen oma koppi mis oli tietokone ja sit sai pyörii netissä ja ne penkit oli ihan katastrofit! Ne oli pultattu seinään niin etten edes ylettäny kunnolla näppäimistöllä ja niit ei saanu liikutettua oikein mitenkään. Yritettii kärvistellä siel se tunti mistä oltii maksettu ja sinä aikana oliki sopivasti kerenny tulee pimeetä. Lähettiin ettimään Kabukichouta ja löydettiinki se yllättävän helposti vaikkei meil ollu ees mitää karttaa. Kyl meijät vaa on tarkotettu Nipponilaisiks.. :D
Yakuza-kadun eka mainos luonnollisesti Yakuza of the end ;D
Se mesta oli iha nice, ei nyt mikää hääppönen mut oli kuitenki pakko käydä ku on Yakuzoita pelannu. Heti ku päästii sinne ni Patea ja Simonia heitettiin melkein pullolla naamaan, mut se viuhahti just varmaa 5 cm päästä ohi. Tajuttiin sit et siin joku nuorempi dude (oli muute salee yakuza) heitti jotai spurgua vesipullolla joka kaiveli sen roskia. XD Selvästi oltiin eksytty Yakuza-kujille..! (>w<)
GIRLS!
Kabukichoun jälkee oltiin ready to go home. Pelattii illalla vähä Munchkiniä jonka Pate taas voitti!! Se voittaa siin pelissä ihan aina. XD Sit pojat alko tekee elokuvaa meijän UFO-catcher palkinnoilla.. Mun alpakat sai kyytiä ja ne vaan murhattiin väkivaltasesti!! (; n ;)

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com