Friday, August 19, 2011

DAY 5 & 6

Keskiviikoks oli luvattu pilvistä ja lieviä sadekuuroja joten aateltiin lähtee Disneylandiin. No ulkona oli varmaan kuumin päivä vähään aikaan ja aurinko paisto taas kirkkaalta taivaalta. En käsitä mistä helvetistä noi keksii noita sääennusteita? Hurauteltiin Disneylandiin ja siel oli ihan perkuleesti poppoota. Jouduttiin JONOTTAMAAN sisäänpääsylippujaki!! Oltii Paten kaa vähä WTF ku ikinä ei oo ollu aikasemmin tollasta siellä ja päätettiin sit porukalla et mennään sittenkin Disney Sea:hin koska se on parempi ku Disneyland. Jouduttiin myös siellä jonottaa varmaan tunti et päästiin ostaa sisäänpääsyliput ja ku päästiin sisälle itse puistoon ni sitä lössiä oli pilvin pimein siellä! En tajuu oliks siel joku juhlapäivä vai wtf mut päätettiin kuitenkin varmuuden vuoks ensimmäiseks mennä siihen parhaaseen laitteeseen et varmasti keritään. Ku päästiin jonon alkupäähän oli waiting time VAAN VAIVASET 150 min.... (u__u) En tiedä mikä miten ihmeessä päädyttiin jonottamaan siihen mut niin me vaan odotettiin se 2,5 h et päästiin 2 min kestävään laitteeseen... No sentää se oli hyvä laite. X’D 
Disney Sea, photo by Maria
Sen jälkee kaikil oli ihan hirvee nälkä ja lähettii ettii ruokapaikkaa. Vedettii possunkylkeä ja jotai ihme maple-tikkuja jotka oli tosi hyviä! Aateltiin käydä ostamassa Fastpassit (eli sellaset cheat-liput joil pääsee kiilaa koko jonon) pariin laitteeseen mut sopivasti oli kaikki Fastpassit jo siltä päivältä myyty... Mentiin jonottamaan kauhutaloon jossa oli jonotusaika 90 min, eikä tuntunu missää enää sen 150 min jälkee. En tajuu miten japanilaiset jaksaa niin tyytyväisenä ja rauhallisena jonottaa niin kauan? Enpähän ainakaa enää ikinä valita jos jossai Lintsillä tai Särkänniemessä joutuu venaa hurjat 15 min laitteeseen. 
Tower of Terror, photo by Maria
Kummitustalon jälkeen käytiin vielä yhessä 4D-laitteessa jonka jälkeen mentiin nappaamaan sellaset ihan sika hyvät meatbuns matkaan ja mentii Harbor-alueelle odottamaan et illan show alkaa. Luultiin et ollaa tosi hyvissä ajoin ku mentiin 2 h aikasemmin mut paskan marjat! Siellähän jo Nipponeetit oli ryövänny parhaat paikat. Löydettiin onneks tosi hyvä paikka ja majouduttiin siihen.
Nipponeetit venailee, photo by Maria
Illan show oli uus jota ei oltu Paten kans aikasemmin nähty. Ja se show oli MIELETÖN!! Siis aivan sairaan makee!! Ei harmittanu yhtään, et ilotulitukset oli peruttu koko kesän Disneylandissa ja Seassa koska se show löi vaan täysin ällikällä.
Mufasa!
Badass Maleficent dragon-muodossa!
All photos by Maria
Kello alko olemaan jo aika paljon ja aateltiin käydä vielä kaupoissa shoppailemassa souveniers. Maria osti itelleen paidan ja ihanan hattupinnin. Ite en löytäny oikein mitään ja sit ku lähettii puistosta ni Pate vielä näytti jotai pikku kauppaa siinä ulkopuolella ja sano et ”Nyt on vika mahollisuus ostaa jotain!”. Mentiin sit sinne ja ostettiin perinteen mukaan sellanen Disney-keksipurkki. En löytäny sieltäkää oikein mitää ja sit ku oltii just lähössä ni iskin silmäni aivan mielettömän ihanaan kännykkäkoruun mikä on tarkotettu pariskunnalle, eli toinen koruista tulee tytölle ja toinen pojalle. Se oli aika kallis mut Pate-ihana osti sen meille ja olin enemmän ku ilonen! En tarvinnu enää mitää muuta!
Aku ja Iines couple phone strap
Illalla oltiin kaikki aivan puhki mut ihme kyllä kukaan ei palanu, vaikka koko päivä auringossa hengailtiinki ilman aurinkorasvaa. Pistettiin Paten kans myös heti meijän yhteinen koru kännyköihin.
Torstaina nukuttiin melko myöhään (jopa 9.00 asti!). Käytiin kaupasta nappaa aamupalat matkaan ja lähettiin Akihabaraan. Aurinko paisto jälleen pilvettömältä taivaalta joten kuuma oli.
Otakut liikenteessä! (minä, Maria, Simon)
Akihabara oli muuttunu ihan sikana verrattuna siihen ku viimeks siellä ollaan oltu!! Kotobukiya oli menny osiin ja levinny ympäri Akibaa ja sinne oli ilmestyny ihme taloja ympäriinsä mitä ei ennen ollu. :D No ei se menoa haitannu. Lähettiin koluumaan figukauppoja ja aluks tuntu ku ei oikein mitään olis löytyny. Mentiin ekaa kertaa Tokyo Anime Centeriin joka oli ihan paska! Netistä ku olin lukenu ni luulin et se on tosi hyvä kauppa ja galleria, mut höpö höpö, se kauppa oli ihan sika pieni ja galleriassa oli tasan yhdestä ja samasta animesta vaikka kuin paljon krääsää ja muuta shittiä joka ei ketään kiinnostanu. Onnistuttiin bongaa kuitenki sellanen pikkutyttö joka cosplayas Hatsune Mikua ja ku se näki Marian kameran kanssa ni se teki ihan special pose for us ja se oli niin SUPAA KAWAII!!!! ( >3<)

Pörrättiin syötiin ja pörrättiin vähän lisää. Pate osti itelleen tosi ruman Guts figun Berserkistä ja sit Simon bongas ihan saatanan hienon ja yksityiskohtasen Guts-patsaan joka makso 13,000 yen ja osti sen. Paten alle 1000 jenin Guts kalpeni aika lailla sen Simonin figun edessä. XD

Paten UFO-catcherhands loisti taas tänää ku se sai voitettua mulle ihanat kuulokkeet! Ite en onnistunu voittamaan neljättä alpakaa itelleni.. (; n ;) Vielä haluun voittaa meille Monster Hunter-vessamaton ni saadaa kunnon MH-vessa sit himassa! Haha!
Vaik tuntu, ettei oikein mitää löytyny ni lopulta ku tultiin kotiin olin kuitenki ihan tyytyväinen päivän saldoon. Kaikista parhain ostos oli mun Panty & Stocking-figut joita ei meinannu löytyy melkein mistään!! Vielä täytyy käydä silti uudestaan Akibassa ja Nakanossa kävästään vielä huomenna hakemassa Patelle yks figu, ni samalla voi silmäillä jos löytyiski vielä jotai kivaa... Huhuhu. I hope so!
Stocking, Chuck, Panty & Geek Boy
Illalla Pate ennusti meille korteista. Mul on huono luck ja Marian tuleva boyfriend tulee olee douchébag, Simonin sexlife goes crashing down mut ainaki meijän kaikkien friendship will last forever! XD

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com