Sunday, December 8, 2013

Joulukalenteri: Luukku 7 & 8

7.12.13

Hatsune Miku - I've got a part-time job on Xmas


Darth Wooser & Wooser: "HAUSKAA....."
Ren & Rin: "Joulun odotusta!!"
Darth Wooser & Wooser:" JA TERVETULOA..."
Ren & Rin: "Uudet, ihanat lukijat!!"

* * * *

8.12.13


Uwaaaahh... Sonico varo, ettet tule kipeäksi!! ∑(;°Д°)
"Älä nipota! Tämä on ensimmäinen kerta kun näen lunta, anna minun nauttia siitä!"
Miksi kaikki nendot on niin nenäkkäitä..... *mutisee*

 * * * *

Ihanaa, ensilumi on vihdoin saatu tänne Helsinkiin. Sonico ja meijän haukku nautti täysillä lumesta kun käytiin tänään ulkoilemassa. :D Pidetään peukkuja, että toi nyt pysyis, eikä sulais heti pois.

Tosissaan anteeksi, että tuli päivän päivityskatko tähän kalenteriin! Edelliseen päivitykseen ku kirjotin että "Kohta syödään joulutorttuja", niin en sitten ikinä päässy syömään niitä torttuja ku kolautin Kuman kanssa vahingossa päät niin kovaa yhteen, et mul meni hampaat huulen sisään ja jouduin lähtemään lääkärin päivystykseen tikattavaksi... Nyt on sitte alahuuli turvoksissa ja leuka mustelmilla mutta tästä selvitään! Ei kyllä lohduta, et isi meinas nauraa ittensä kuoliaaks ku se näki mun naaman ton tapahtuneen jälkeen... Se väittää et oon käyny laittamassa botoxia!! Meijän perheessä vahingonilo on paras ilo! X"D

6 comments:

 1. Ahhahha, itelläkin on aika samassa kohtaa viime viikolla ollut tikit :D Ei kannata hakata päitä (/leukoja) yhteen ö.ö

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha!! Ei tosissaan kannata! XD Muutenkin ku mä oon viel sellanen et jos mua päin puhaltaaki liian lujaa ni tulee mustelma, ni ihmettelen ettei toi leuka sentään pahemmalta näytä. :D

   Delete
 2. Yritin eilen kommentoida tuohon Len ja Rin-luukkuun kahteenkin otteeseen mutta blogger nieli kommenttini! O___O Toimisiko nyt?

  Awww, Sonico!! ;___; Haluaisin kanssa ehdottomasti jonkun Sonico-figun! <3 Kaikki nämä kuvasi ovat niin hellyyttäviä, aw~ :3 Tulee jouluiselle mielelle.

  Ah, voi ei, pikaista paranemista! Itse onnistuin pari vuotta sitten vetämään hampaat huulen läpi ja leukaan haavan ja myöhemmin arven, kun kaaduin liukkaalla kalliolla uimasta tullessa. Enkä mennyt lekuriin. ;-DD Kyllä se siitä parani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ihanaa, jos kuvista tulee joulunen olo! Ahdistaa kun on niin huono kamera, et välillä kuvat on tosi suttusia.. Varsinki pimeemmällä sisätiloissa otetut!

   Sonico on yks mun ihan lemppari hahmoista ja haluisin paaaaaljon lisää figuja siitä. Pari prize-figuuria oon kyllä pistäny jo ennakkotilaukseen mut ne tulee vast joskus ens keväänä... ;___; En jaksa odottaaaa!!

   Mä kanssa ensiks mietin, et pitäiskö mennä lääkäriin näyttämään sitä haavaa vai ei ja itku silmässä soitin äiskälle ja kysyin sen mielipidettä (koska äiti tietää aina parhaiten!). Mut kyllä vähän hirvittää ajatus miten olisin voinu syödä ja juoda sellanen kauhee avohaava sisähuulessa... O__O Oot ollu rohkee! XD

   Delete
 3. Voi että! Mun siskolle on käyny samoin (tosin löi leukansa tuuletusluukkuun) :D Mutta paranemisia!

  Ja söpö Sonico (ja Darth Wooser, Wooser, Ren ja Rin)! ^3^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoooos!! <3 Haava on melkeinpä jo täysin parantunu, turvotus ja kipu vaan ei meinaa lähtee, mut pikku hiljaa hyvä tulee!

   Delete

 

Template by BloggerCandy.com