Wednesday, December 11, 2013

Joulukalenteri: Luukku 10

10.12.13

Hatsune Miku - Jingle bells


Pate: "I'm nuts for you!!"
Janina: "Awwww... I love you too!!"
Pate: ".........you missed the pun."
Janina: "Huh?"
Pate: "Nevermind... You're nuts."

* * * *

Haha! Yritin väkertää eri nendoroidien palasista vähän sinne päin mua ja Patea replikoivat nendot. Ei nyt ehkä ihan nappiin, but oh well hiusten ja silmien värit on sama... XD Kuten kuvasta voi päätellä, ostin tänään läjän saksanpähkinöitä, ni pakkohan se oli laittaa pikkusetkin sinne sekaan! Ei muuten menny ku varmaan 10 min ja kaikki pähkinät oli syöty... Onks muillakin tällasia ongelmia? XD

Tänään käytiin myös tän vuoden ensimmäisellä jouluostosreissulla! Tähän mennessä kaikki lahjat on tilattu vaan netistä, ni piti lopulta ottaa itteä niskasta kiinni ja raahautuu stadiin asti. Löydettiin vanhemmille ja sisaruksille kivasti lahjoja ja mäkin onnistuin löytämään pari pehmeetä pakettia itelleni. :D Pitää kyl silti vielä pari reissua ainaskin tehä kaupungille, et on varmasti kaikki kasassa.

En voi uskoo et jouluun on enää 2 viikkoa!! Minne tää kaikki aika oikein menee?! Saatiin tänään koulustakin hirvee läjä etätehtäviä jotka pitää olla tehtynä loppiaiseen mennessä... Aletaan heti tammikuussa harjottelemaan animointia, joten nyt "joululomalla" pitää tehä tarina, storyboard, kässäri ja dokumentoinnit valmiiks ja sit mallintaa 3D:nä vielä hahmot ja miljööt! Ei tuu olee mikään maailman helpoin homma! Mul on onneks jo idea valmiina, ni voi alottaa ahertamisen heti. Yosh!

Christmas love!

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com