Sunday, August 19, 2012

My bachelorette parteeh ~ !!

Yo ~ !!

WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUCK?!? Meijän häihin on tasan 2 viikkoa jäljellä! Minne on kaikki aika kadonnu tosta noin vaan? Ja anteeks mun laiskuus tän bloginki kanssa, mut kakkaperkele mä oon jotenkin ihan hukassa mitä tehä tän kans. Must tuntuu et ulkoasu tulee muuttumaan taas piakkoin... XD

Anyhow, Patella on tänään sen polttarit. Saa nähä mihin kellon aikaan (jos ollenkaan) se löytää tiensä kotiin. Haha! Mun polttarit oli siis viime viikon la eli 11.8. Valitettavasti mulla ei oo vielä yhtäkään kuvaa sieltä koska kaikki kuvat tuhoutu "vesivahingossa".... Mä luulen, et kamut suunnittelee jotain meijän häihin, koska en oo saanu edes nähä niit kuvia vielä.. ja ne on huonoja valehtelemaan! :D

Tää nyt on sit vähän tällanen tylsä tekstipainotteinen postaus mut what evaaahh... Eli alotetaan lauantai aamusta. Heräsin jo kukon laulun aikaan koska mun jännärivatsa alko taas toimimaan 24/7. XD Joskus 11 aikoihin rapusta alko kuulumaan "UWIIIIIIIIIIII-IIIIIIII-IIII-IIII WIAMBAMBUEEEEEE" (eli In the jungle, jos joku ei tajunnu.. :D ) ja 10 tytsyä ryntäs meijän ovesta sisään!! Mun piti äkkiä kerätä käsketyt kamat kasaan ja sit suunnistettiin tyylikkäästi Malmintorille jossa sain mun ekat tehtävät. Mulle annettiin kamera koko päiväks ja sain kuvata ihan mitä halusin ja tietty piti tehä tehtäviä esim. ottaa kuva Malmin paikallisen spurgun laitapuolenkulkijan kanssa. Sain myös ihanan prinsessa mukin, Spritea ja Leijonaa juoma-aineiks. Sen jälkeen hypättiin autoihin (jotka neki oli ihanasti koristeltu mm. Game over-liput antenneissa <3) ja huristeltiin menemään kohti Vantaata.

Pikaisen ruokatankkauksen jälkeen päädyttiin jonku kuntoklubin edustalle ja kiittelin kaikkea ku ne vei mut vihdoinki dieettineuvojalle... Meijän ope-dude oli myöhässä ja kerettiin purkamaan meijän turhautuneisuus viattomaan mieheen joka oli menossa vaan uskollisesti kuntosalilleen ku luultiin, et se oli meijän mentor. No pian se meijän oikee kontakti saapukin paikalle ja sitte mulle selvis et päästiinki tanssimaan tankotanssia!! Ja voi vitsi se oli hauskaa! Mun koivet vaan on nyt jälkeenpäin sen näköset ku olisin auton alle jääny but it was worth it! Olin varmaan yhtä tyylikäs näky sen tangon kimpussa ku mikäki Tuksu konsanaan! Tanssimisen jälkeen ku olin pukemassa päälle ni mun maid of honor aka Kirppu, tuli mun luokse ja sano et mun ei tartte pukea omia vaatteita, koska sillä on mulle jo vaate....... ja mä sain LEIJONA-KIGURUMIN!!!!! Meinasin kuolla ilosta ku näin sen, oon halunnu kigurumia niin pitkään ja nyt sain vielä leijonan!! En kestä!!

Ryöstin tän Kirpulta! Juoppo-Leijona..

Ku tulin ulos se puku päällä ni autoista alettiin huudattaa kaikkia Leijonakuningas-biisejä ja olin niin fiilareissa, et meinasin alkaa itkee  (oon huono!). Seuraavaks suunnattiin Flamingoon missä meil oli hohtokeilausta. Juotiin drinkkejä ja keilattiin ja pidettiin hauskaa. Mä olin toisiks paskin siin keilaamisessa, mut ei se mitää.. Sain myös hyvin tehtyy mun päätehtävää, eli piti kerätä eri ihmisiltä yhteensä 6 tanssiliikettä jotka mun tuli muistaa ja osata tehä myöhemmin... ;)

Keilaamisen jälkeen pääsin ottamaan kuvaa Angry Birdsien kanssa ja ne heitti mulle vielä juhlan kunniaks ilmatteeks AB-paidanki. Victory!! Seuraavaks mut vietiin Flamingo spa:han ja voi vitsi se oli ihanaa lillua siel kuuma- ja mineraalivesialtaissa ja erilaisissa saunoissa sun muuta. Teki kyl mielettömän hyvää! Mun systeri tilas vielä meille skumppapullon joka kiskastiin nassuun ennen ku piti jatkaa matkaa ravintolaan.

Tultiin takasin Malmille jossa mentiin syömään meijän läheiseen Hollywood-ravintolaan (lame!! XD). Siellä mulle pidettiin kysely musta ja Patesta ja myöhemmin samat kysymykset kysytään kai sit Pateltakin, tai jotain sellasta. Ruokailun jälkeen ku alko olla jo myöhä, niin osa porukasta lähti kotia kohti. Me loput lähettiin sitte kohti stadia, tosin ensin musta tehtiin Mufasa, eli mun naama koristeltiin kasvoväreillä. :D

Kesken matkaa stadiin tietenki sit lennettiin ulos junasta koska joku ylinihkee konduktööri oli nähny kun otettiin pikkasen hörppyä junassa.. Mut koska oltiin rebel ni mehän ei annettu asian häiritä. Viivi ja Elina katos sitten hetkeks jonneki muualle ja ilmesty vähän ajan päästä norsu- ja krokotiili-puvut päällään takasin. Meinasin tukehtuu nauruun ja sit mulle selvis, että niistä tulee mun taustatanssijoita ja et oltiin menossa kuvaamaan musavideota steissin portaille ja tanssiliikkeinä toimi ne 6 liikettä mitä olin päivän aikana ihmisiltä keränny. Fuck yeah!!

Viivi & Elina

Seuraavalla junalla päästiin jopa stadiin asti ja suunnattiin heti Rautatieaseman portaille jonne pistettiin mankka soittamaan Beyonce - Single ladies -biisiä. Sit ei muu enää auttanu ku alkaa sheikkaa!! Ja mehän sheikattiin niin hyvin, et saatiin yleisöö ja jengi kuvas kännykameroilla ku viidakon eläimet veti god awful tanssia portaikossa. XD Tanssin jälkeen saatiin vielä aplodit ja vislaukset kaupan päälle ja fiilis oli aivan mahtava! Hetken aikaa jorattiin vielä siinä Rautiksen edustalla Tokyo driftin tahtiin kunnes jatkettiin matkaa baariin.

Baarissa saatiin aika paljon katseita meijän puvustuksen takia, mut ei annettu sen haitata vaan jorattiin ja riehuttiin sydämen kyllyydestä. Viivi hukkas puhelimensaki jossain vaiheessa ja päätettiin sitte klo 2.00 jälkeen lähtee Mäkkärin kautta meille yöks. Juna-asemalla kuunneltiin vielä mankkaa ja syötiin hamppareita, mut sit Malmilla ku jäätiin junasta pois ni Viivi huutaa: "Ei vittu missä se mankka on!". Oltiin sit unohdettu se mankka sinne rautiksen penkille. Ja viel soimaan. No ainaki joku sai hyvää musaa.

Päästiin ehjänä meille ja herätettiin tietenki Pate kattomaan meijän tyylikkäitä asuja vaik sil oli 4.00 aamuherätys töihin.. Aamulla ku heräsin ni krapulasta ei ollu tietoakaan! Lisää näitä! Nyt vaan odotan et ehkä joskus häiden jälkeen jos saan kaikki polttarikuvat ja videot itelleni ni voin pistää kunnon kuvaspämmin tänneki sit! Mut oikeesti, oli 
THE BEST BACHELORETTE PARTY EVER!!

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com