Saturday, August 25, 2012

The cake topper

Tasan VIIKKO enää meijän häihin. Apua! Nyt alkaa ensimmäistä kertaa pikkasen tuntumaan sellanen hyvä jännitys vatsassa. Ollaan oltu ehkä tylsin hääpari ikinä ku kaikki on kyselly viimesen 3 kk ajan "Joko jännittää" ja me ollaa oltu vaan "Meh". En tiiä, polttareiden jälkeen jotenki silmät avautu kunnolla ja sitä vasta tajus, et nyt se oikeesti tapahtuu! Hihihi.

Eniweis, ajattelin nyt esitellä meijän kakkukoristeen, koska se vaan on maailman paras ikinä! Mä en voi sietää sellasia perus Tiimari-koristeita missä eukko raahaa miestä kauluksesta tai sit joku Viivi ja Wagner basic shit. Myönnän, et toiset tykkää enemmän tollasista tai sit toisille kakkukoriste ei merkkaa niin paljoo ja se on ihan fine. Ei oo kuitenkaan ihan meijän juttu, kuten ehkä ootte huomannukki jo... :D

Ja mä TIEDÄN, et on tyhmää maksaa pelkästä kakun koristeesta 160e but c'mon this is totally worth it!! XD

And here it is:

Ignore the shitty background.... XD


Meijän piti aluks tilata Homer & Marge-koriste, mut koska sitä ei enää ollu ebayssa ni se sit jäi. Onnistuin onneks jostain bongaamaan nettisivun nimeltä Mini me 4 you, jossa tehtiin figuurit omista kuvista ja sit sai valita taustan yms. kaikkee hauskaa niihin. Ideasta innostuneena alettiin kyselemään, et onnistuisko jos ne tekis niiden hahmojen naamat meijän Japanissa piirretystä pilakuvasta eikä ne hetkeäkään epäröiny sanoa kyllä! Pyydettiin myös, et saatais Windwaker Linkin ja Zeldan puvut meille (koska Zeldat!! <3) ja kaikkeen ne suostu ilman mitään ongelmia. Eli ei siis otettu mitään valmista pohjaa niille hahmoille sieltä niiden nettisivuilta, vaan saatiin custom made aivan kaikki. Alustaks pyydettiin vanha Nintendo 8-bittisen pelikasetti, koska se sopii sit täydellisesti meijän hääkakkuun..... ;) Siihenkin suostuttiin.

Palvelu (mailin välityksellä) oli aivan mielettömän hyvää ja nopeeta, ja loppujen lopuks mitä tohon hintaan tulee noin hyvin tehdystä figuurista, joka kestää viel loppu elämän, ni olisin ollu valmis maksaa enemmänki! Ne työntekijät lähetti myös jokasesta ton figuurin tekovaiheesta aina valokuvan mun mailiin, minkä jälkeen pystyin joko hyväksymään sen tai sanoo jos haluun jotain muutoksia. Sen jälkeen ku yks osa oli aina hyväksytty ni ne siirty tekemään seuraavaa osaa. En voi muuta kun suositella kyseistä puljua jos joku haluu joskus tilata sieltä jotain. :)

5 comments:

 1. täytyypi myöntää että vaikka en olekkaa mikää häähössöttäjä niin tuo koristejuttu on kyllä tosi hieno :D kestikö kauan sen valmistus hyväksymisineen ja kaikkineen? ja siis.. onnittelut häistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) Valmistus kesti kaiken kaikkiaan ehkä 2 viikkoa jonka aikana tosissaan tuli mailailtua niille paljon ku vaatimukset oli niin kobat. XD Mut kaiken ne toteutti ja mallikkaasti!!

   Delete
 2. Toi koriste on ihan huikee! :-D

  ReplyDelete
 3. hahaa ei vitsi toi koriste on pähee! kyllä tollasesta maksaa :) onneks on tyyppejä jotka tekee tollasiaki, mäki haluun ihan varmasti sitte joskus jotain ton tyyppistä :-)

  ReplyDelete
 4. Älytön koriste, aivan mielettömän siisti! :D

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com