Monday, August 20, 2012

Our wedding invitations

Arvaatteko jo? ;)

Nyt kun on enää 13 päivää häihin ni pakko vähän hehkuttaa täälläki kaikkia turhanpäiväsiä hääjuttuja, joita voi sitte tulevaisuudessa lueskella ja muistella ku on vanha ja ryppynen. (^w^) Aloittakaamme siis itse hääkutsuista joita lähti lähemmäs 70 kpl eteenpäin. Meil oli aluks ainaki 100 erilaista ideaa ja kerettiin muutamia toteuttelemaanki mut vaikka ne kivoja olikin, ni mikään niistä ei tuntunu kuitenkaan täysin omalta.

Kehuskelin jo viime vuonna kaasolle, et nyt alotan tekee kortteja hyvissä ajoin, ettei vaan mikään jää viime tinkaan mut kuinkas sit kävikään... Meijän piti saada kortit lähetettyä toukokuun alussa, mut tosiasiassa kortit lähti liikkeelle vasta heinäkuun alussa. :D Mut oikeesti hyvä, et se korttien suunnittelu jäi kaikessa laiskuudessaan viime tinkaan, koska keksittiin sitte about viikkoa ennen kutsujen lähettämistä niin kuningasidea ettei mitään rajaa...


Elikkäs tehtiin kortista Nintendo DSi XL! Ite kun tällasia pelinörttejä ollaan, ni toi idea loksahti vaan heti kohilleen ja tiedettiin, et that's it! Väsäsin ja hioin tota korttia koneella kokonaiset 2 yötä ja mukaan mahtu Photarin crashaamista ja kaiken alottamista alusta muutamaan otteeseen (en muista ikinä back uppeja!!). Lopputulokseen oon kyl erittäin tyytyväinen vaikka ite sanonki. Pate keksi vielä, et tehään erivärisiä kortteja ni ei mee kaikille sit ihan identtinen kutsu (vaik tuskin kukaan sitä tietää :D ).

Me ei myöskään haluttu mitään perus Mario Peach kuvaa niinku kaikki vois olettaa, joten Bowser ja Peach oli parempi valinta. Ne kuvastaa muutenki meitä paremmin ja pienten ulkonäkömuutosten jälkeen sain niistä vielä enemmän meijän näköset. XD

Valmiit kortit käytiin tulostuttamassa en enää muista missä, mut jossain lähellä Itäkeskusta kuitenki. Sit vaan leikatiin kortit muotoonsa, koristeltiin kannet kirsikankukilla (koska piti änkee vähän japani-henkeäki mukaan) ja lisättiin vähä kirakiraa kimalleliimoilla. Simple and perfect!


3 comments:

  1. Woooo!! Mahti kutsu!! Mielenkiinnolla odotan kyllä et millaset häät tulee. :) Tsempit loppuvalmisteluihin!

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com