Sunday, January 8, 2012

2 0 1 2

 
So here it is... The doomed year of 2012. I gotta tell ya, this year didn't start as well as it could have. One morning I overslept so I ended up being late from work, and I've never been late when it comes to work. School doesn't count.... XD Then Pat got some sort of infection on his big toe which spreaded all over his foot and he couldn't walk for few days! He couldn't even sleep because the pain was so horrible and painkillers didn't help at all. Thankfully the infection is starting to heal little by little and he can walk again.

Despite the lame ass beginning, I'm really looking forward to the year 2012!! I know this will probably be the most stressing year ever but it's all going to be totally worth it in the fall when I can finally walk down the aisle to be by my childhood first love's side. Oh, I can't wait! >w<) ~

-------------------------------------------------------
New Year resolutions for year 2012
-------------------------------------------------------

1. Lose weight
We started the low carb diet and working out last summer and I lost 10 kg like in two months. I still have long way to go to gain my dreamweight but I know we can do it! I still need to lose atleast another 10 kg or so until I can fit in my wedding dress. We started low carb diet again at the beginning of this year and now we also try to go to the gym more often. Ganbatte ne ~ !!

2. Save up money
We'll go to our honeymoon to Japan in spring 2013 so we're going to need cash... And a lot of it. XD The weddings will also cost us a lot of money even though my parents are paying for the venue and foods.

3. Apply to school
Actually this resolution goes to the "maybe pile". We have some serious money-saving to do so if I'll go to school our incomes will drop vastly. I'd love to start studying again but right now it seems pretty unlikely.. Well... worst case scenario, I'll try to apply next year!

4. Try to find a better workplace
What more can I say? I really don't enjoy my work right now so I'll try to search a better place. In lame-ass Finland it's really hard to get a nice job but I won't give up on it that easily!

5. Try to be more social
I'm really shy around new people so sometimes it's hard to make new friends or just talk with someone who's not that close to me but I'll try to improve myself in this as much as I can and be more social!

6. Reduce gaming
............. Just kidding!! Many good games are going to come out this year so it's not even possible to reduce gaming! XD And even if it was, I don't want to. Games are my passion and I'll continue to play until the day I die!

That's all folks!! Now I'll go to play Just Dance 3 with Playstation Move and burn off those calories! X'D

Walrus eating a churro!

10 comments:

 1. Moi :D
  Oon lueskellu sun blogia nyt vähän aikaa ja halusin vaan sanoa että tykkään! ^^ Tää layouttikin on tosi kiva c: Mäkin tykkään pelata tosi paljon, varsinkin japanilaiset RPG:t = love<3
  Halusin kysyy viel sellasta et kun kävitte japanissa niin otitteko mitään rokotuksii ku lähitte? Ollaan poikaystävän kanssa menossa kuukauden päästä niin oon vaan miettiny et onks ne nyt niin välttämättömiä. Jos sul on jotain mielipidettä asiasta niin ois kiva kuulla se :)
  Mullakin on muuten aikalailla samat resolutionit. Varsinkin 1, 3 ja 5 :D

  ReplyDelete
 2. Awwww kiitos ihanasta kommentista!! (;w;) <3

  Japanilaiset RPG:t lämmittää myös kovasti mun sydäntä, tällä hetkellä oottelen vähän ristiriitasin mielin tota FF13-2 ja toivon et se on niin hyvä mitä on luvattu. Huhu.

  Me otettiin ekalle reissulle hepatiittirokotukset mut sekään ei ollu välttämätön. Ja unohdettiin (XD) käydä ottamassa ne tehosterokotukset sitte puolen vuoden päästä ni muilla reissuilla meillä ei oo ollu mitään rokotuksia. Paitsi sikainfluenssa otettiin sillon ku se oli in ja oltii just lähössä reissuun ni se oli must, mut sekään ei taida enää olla pakollinen.

  Meettekö minne päin Japania? Tosi ihanaa matkaa teille!! Mä joudun odottamaan yli vuoden meijän seuraavaa matkaa..! (; n ;) Mitenhän pärjään ku on tullu jo jokavuotiseks tavaks käydä vähintään kerran nipponilassa? XD

  ReplyDelete
 3. Happy new year~ It's funny how mine and your's resolutions are pretty similar haha! Good luck on it~! ^o^

  ReplyDelete
 4. Awh, thank you so much! Happy new year to you too !! (>3<)/ ~ <3

  ReplyDelete
 5. Okei, kiitti vastauksesta! ^^ Toi sikainfluenssarokotus on jo, mut hepatiittirokotuksen vois käydä ottamassa~
  Me mennään kaupunkilomalle Tokioon reiluks viikoks, oon ite jo ihan superexcited kun voin vihdoin toteuttaa mun pitkäaikasen unelman ja päästä tallustelee Tokion kaduille<3
  Kiitti viel kerran ^^
  (ps. jaa oon toi starshapedfruit ylempää, vaihoin vaan mun nickii c:)

  ReplyDelete
 6. No worries!! Varotuksen sananen vielä, et sit ku pääsette Tokioon ni there's no turning back! Jäät niin koukkuun et yhtäkkii kaikki lomakohteet muuttuu Tokioks. XD Niin meilleki kävi, piti mukamas lähtee ympäri maailmaa ja aurinkolomille Kreikkaan mut sit kummasti sitä aina alko ajattelee et "mut jos säästettäis viel ihan vähän enemmän rahaa ni päästäis japaniin". Noin kävi myös meijän häämatkan suhteen ja nyt vietetään sitte honeymoon ens vuonna japanissa myöskin. Kyl se muu maailma vaan jää ylivoimasesti kakkoseks ku on Japanissa sen ensimmäisen kerran käyny. X'D

  Missä majailette teijän reissun ajan ja onko jo kaikki matkasuunnitelmat tehty? Jos saan udella. ^w^)"

  ReplyDelete
 7. Haha, voi olla et noin saattaa käydä meillekin! XD Majaillaan hotellissa jossain Nihonbashissa muistaakseni.
  Ollaan suunniteltu sen verran, että Akihabarassa ja Shibuyassa pitää ainakin käydä :D Tokyo DisneySea:ssa haluaisin käydä myös, mut poikaystävä ei oikeen innostunu ehdotuksesta :'D Ehkä yritän suostutella sitä vielä. x)

  ReplyDelete
 8. Oooohh Tokyo DisneySea on ihan must!! Mun mielest se on paljon parempiki ku Disneyland. Koita nyt vaan ympäripuhuu sun poikaystävä! ;D Ja jos meette ni älkää missään nimessä missatko sitä illan esitystä (ellei sään takia sitä jouduta perumaan tms.), koska se on aivan mieletön!

  Akihabara on kyl kans niin ihana. Varsinki ku me ollaan mun miehen kanssa sellasia anime/peligeeks ni se on meijän paratiisi. Himassaki meil jo notkuu kaikki hyllyt täynnä figuureja ni silti täytyy aina vaan ostaa lisää ja lisää ku Akibaan pääsee! XD

  Käykää myös ihmeessä Tokyo towerissa, se on tosi ihana ja sitten Asakusassa on ihana temppelialue jos sellasia kiinnostaa nähä ollenkaan. Asakusasta pääsee myös veneellä suoraan Odaibaan joka on myöskin tosi ihana paikka. Odaibassa on Segan oma huvipuisto Tokyo Joypolis jos sellanen houkuttaa, se on tosi kiva paikka ku siel on esim. sellasii "couple"-arcade games mitä meette pelaa yhessä ja sit riippuen kuin hyvin pärjäätte ni lopuks saatte sellaset pisteet sydänpisteet mitkä määrittelee sit kuinka hyviä ootte yhessä. :D Mikäli nyt peleistä sillain tykkää.. Ei se mesta ehkä kaikkiin pure, mut kannattaa check niiden nettisivu jos yhtään kiinnostaa ja vilkuilla miltä siel näyttää. :)

  ReplyDelete
 9. erottuva blogi, oikein ihana! jään lukeen<3
  ps. olet nätti, mistä se 10 kiloa pitäisi saada pois, varpaasta o.O??

  ReplyDelete
 10. Noh!! Tässähän ihan punastuu, ei saa olla noin ihana! ^w^) ~ <3

  Kato kun on taktisesta kuvakulmasta napsittu kuva ni ei liikakilot loista. X'D Ei mut tosissaan kyl viel pitää se 10 kg vähintään saada pois ni pääsen taas normaalipainosen rajoihin. Kun on tää rakkaus tuonu vähän näitä ihania liikakiloja tässä vuosien aikana.... *köh köh* :DD

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com