Saturday, October 22, 2011

Games, shit and more games

Oon nyt 3 päivää juurtunu tietokoneella ja pelannu ah, niin lagista Simssiä. Pets-lisäosa on finally täällä ja se on mahtava jos elukoista (ja Simssistä) tykkää. Nyt haluun vaan tehä miljoona kissanpentua ja saada mun hahmosta kunnon crazy cat lady!! Tosin en tiedä wth mun Simssille on tullu koska ton lisäosan asennuksen jälkeen se on alkanu sammuttaa itteään kesken kaiken ja sit tulee vaan ikkuna, et "Sims 3 lakkasi toimimasta". GRRRRHHHHH tän siit saa ku on AIDOT pelit! Muutenki Sims on varmaan maailman lagisin peli ikinä... Toi ei voi ikinä vaan toimia täydellisesti! Sentään oon kuitenki saanu pelattuu suht ahkerasti ja onneks Patekin sai sen Batman-pelin eilen ni silläki on tekemistä koska musta ei just nyt kauheesti saa seuraa... (*^▽^)

Our family, yhdennäkösyys siis ihan täydellisen 117 %.... X'DD
Sit asiasta viidenteen... Kumalla oli tossa vähän aikaa sitte joku saakelin ripulitauti (jos jotain kiinnostaa XD) ja oli ihanaa tulla duunista kotiin yks päivä ku oli makkari ja eteinen aivan täynnä PASKAA. Siis sitä oli ympäri seiniä, kaapinovia, hyllyjä, SÄNKYÄ, verhoja ja mattoja!! Siinähän sitte jynssättiinki loppu ilta sitä skeidaa ja koitettiin suihkuttaa hajuvesiä ja vessanraikastimia ympäri kämppää, et pääsis lemusta eroon vaan sillä seurauksella et meijän kämppä hais kahta kauheemmalta ja saatiin vielä hedarit. Ah, eläimet.( ̄へ ̄)

Keskiviikkona meille tuli kaveruuksia viettää iltaa. Syötiin kebuja ja pizzaa ja pelattiin kaikki talon tappelupelit läpi. Oli mahtavaa! 3 hyypiöö jäi meille vielä yöks ja pelattiin yöllä Heavy Rain jokseenkin puolesta välistä läpi. Ei tullu ihan E3-materiaalia ku meijän päähenkilönainen tapatettiin jonku hullun sekopäälääkärin luokse ja toinen päähenkilö FBI-kyttä sai lekasta päähän ja kuoli jonneki romulavalle. Sen jälkee mentii Marian kans kauneusunille ja pojat jäi jauhaa paskaa aamuyöhön asti.


Ei mut oikeesti, jos joku ei oo pelannu vielä Heavy Rainia ja on siihen mahdollisuus niin DO IT. Se on oikeesti yks maailman parhaista peleistä ja sitä ku pelaa ni tuntuu vaan, et kattois interaktiivista elokuvaa. Sen koko pelin tunnelma, musiikki, hahmot ja kaikki on vaan niin brilliant, ettei voi ku ihastella. Pelatkaa ihmiset!

Laitan tässä myös pienen sneak peek mun tulevasta halloween-asusta. Ekat juhlat on siis viikon päästä ja niistä tulee varmasti merkintää myös tänne kunhan ollaan ensin toivuttu rytäkästä! Onneks mun ihana, ihana anoppi lupas tulla auttaa ruokien tekemisessä ni ei tartte ihan tuli perseen alla viilettää sit lauantaina ympäriinsä. Mutta pidemmittä puheitta voilá, mun (maailman ihanin) halloween-peruukki muoveissa (ettei liian helpoks mee) XD :

Mittaa piiskalla on 100 cm
Jouduin käydä jo ostamassa Cyber Shopista silkkitippoja koska toi on kuituhiusta ja menee takkuun helpommin ku laki sallii.. Peruukin tilasin Hong Kongista cosplayfu.com -kaupasta ja paketti tuli perille alle 2 viikossa. Ja mikä parasta, free shipping world wide!! Suosittelen vilkasemaan ku hinnatkaan ei oo mitään päätä huimaavia.

No mut nyt on pakko mennä weilerin kanssa pihalle, koska se sai hepulit ja juoksee ku mikäki tuulispää ympäri kämppää...

4 comments:

 1. Ai niin Halloween on tulossa!
  Kuinka olen voinut unohtaa päivän, jolloin saa ihan luvan kanssa pukeutua naamiaspukuun!

  Kiitti tuosta CosplayFU.comin linkistä, tartten ehdottomasti lisää vaihtoehtoja mistä alkaa tilailemaan tulevaisuudessa propseja, peruukkeja sun muita (^_^)

  ReplyDelete
 2. Halloween on parasta aikaa vuodessa! ^w^ Ja eipä kestä, itekki törmäsin vasta vähä aikaa sitte kyseiseen kauppaan ja nopeeta palvelua kyl sai! Kannattaa ehdottomasti take a look!

  ReplyDelete
 3. oi, sims3 ja lemmikit! koukuttavaa ;)

  ReplyDelete
 4. Välillä liiankin koukuttavaa! :D Mutku nekissatonvaanliiansöpöjäenkestä!!!

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com