Monday, October 17, 2011

Escape from reality

Meil oli Paten kans vihdoin pitkästä aikaa yhteinen vapaa viikonloppu. Meijän piti olla ahkeria ja pistää kämppää kuntoon ja suunnitella kaikki halloween-juhlien safkat ja boolit valmiiks. Päädyttiinki kuitenki sit vaan löhöilemään ja nautiskelemaan olosta koska näit yhteisii viikonloppuja on nykyään niin harvoin. Ja täytyy sanoo et se oli sen arvosta.

Löhö-viikonloppu koostu tottakai peleistä ja Lord of the ringseistä ja mikäs sen parempaa! Vedettiin vihdoin ja viimein Hunted: Demon's forge läpi ja se koko peli oli niin moista paskaa, et toista saa kyl ettiä!! Ainoo hyvä asia siin oli, et sai pelata split-screen co-op:lla sen pelin yhessä läpi. Anyhow long story short, siin pelissä on 2 palkkasoturia, lihapää mies ja puolalaston haltia-nainen. Se mies näkee jotai unia jostain naisesta ja sit seikkailun alussa se haltija-tytsy menee koskee johonki goddamn death stoneen jonka jälkee se eukko sen miehen unista ilmestyy niiden eteen ja pyytää lähtee pelastaa jotain kylää. Ja nää rahanahneet paskiaisethan tekee työtä käskettyä. Siellä niille selvii, et demonit ja wannabe-örkit kaappaa ja orjuuttaa ihmisiä ja nää palkkasoturit lähtee leikkimään heroes ja selvittelemään asiaa. Eli ei mitään sen syvällisempiä ihmeellisyyksiä juonen kannalta. Se peli alko ihan ok ja välillä tuli jopa sellasia ooooh, onhan tää sittenki hyvä peli-kokemuksia mut sit se kaikki hyvä ajatus siit roskasta katos sekunnissa ku pelaat ensin 2 h jotai luolaa jonka lopussa tulee joku 100 vihollisen horde vastaan, energiaa et saa mistään ja kaikki tappaa tyyliin kahesta iskusta jopa EASY-vaikeusasteella. Sit ku molemmat kuolee ni se homo-peli loadaa KOKO LUOLAN alkuun eli ei muuta ku uusiks 2h paskaa niskaan jonka lopuks varmaan kuitenki taas kuolet!! Mä ihmettelen et meijän hermot riitti vetämään tota peliä läpi, koska me menetetään pelien suhteen heti hermot jos ei kaikki mee niinku pitää. X'DD But all in all, jos ton pelin sais ilmatteeks ni se olis ihan ok (ei se kyl oo), mut ikinä en siit enää maksais rahaa! Ainaki sen voi nyt vaihtaa pois ni saa vähän alennusta ku Sims 3 Pets-lisäosa tulee täl viikolla. Haha!

Perjantaina käytiin nuuskimassa kaupungilla uudistunutta Kluuvia, joka oli ihan surkee, ja päädyttiin sit ostamaan The Lord of the rings extended editionit blu-raylle. Katottiin ne kaikki kolme viikonlopun aikana eli yhteensä 12 h raakaa fantasiaa puhtaana käteen. Mikäs sen parempaa? ^ω^ En ollu ite ikinä nähny niit pidennettyjä versioita eikä ne tuntunu yhtään liian pitkiltä, olis saanu olla vieläki pidempiä! Kolmosen lopussa harmitti ku ne oli kaikki nyt siinä, mut sentään Hobitti tulee ens vuonna! Sitä odotellessa voisin kyl ihan ensitöikseni paikata reiän sivistyksessä ja lukee sen kirjan... XDD

Sunnuntaina riehaannuttiin ja siivottiin vähän. Hyvin vähän. Selviteltiin myös meijän halloween-juhlien rekvisiittoja ja pistettiin jo vähän koristeita sinne tänne. Ollaan ihan hulluna halloweeniin ja tänä vuonna pidetään ekaa kertaa kunnon juhlat! Itseasiassa joudutaan pitämään 2 eri juhlat koska muuten tulis liian ahdasta. Mut ei haittaa, tuleepahan koristeille käyttöä! Puvut meil on jo valmiina ja se peruukki minkä tilasin mun pukuun on maailman ihanin!! Ainoo ku se on sellasta muovipaskaa ni se on koko ajan takussa ja koska mittaa sillä peruukilla on yli metrin ni se ei helpota asiaa... u__u" Mut puvuista lisää sit juhlien jälkeen, ei voi paljastaa vielä kaikkea. XD

Ladattiin uus mmo-peli, Vindictus, ja se on tällä hetkellä maailman paras ilmanen nettipeli! Vähän sellanen Monster Hunter-fiilinkinen mut kumminki omalla tavalla erilainen. Täytyy nyt kiireellä mätätä sitä perjantaihin asti koska sit tulee Sims 3 Pets ja Batman Arkham City jolloin meijän elämä lakkaa hetkeks.... Huhuhuhu!!

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com