Monday, November 14, 2011

New layout & Halloween

Wohoo!! Kuukauden hiljaiselon jälkeen sain itteäni vihdoin niskasta kiinni ja päivitin vähän blogin ulkoasua joka on ollu enemmän ja vähemmän tarkotuksena jo pidemmän aikaa. Toivottavasti ulkoasu toimii niinku pitää muillaki ku pelkästään mulla. ^^"


Lady Vader (Paten kypärä, ite olin siis ilmiselvä Stocking)

Anyhow, oon vähän jäljessä näitten aiheitteni kanssa but oh well... Here comes! Meijän Halloween Hoedowns part I & II. Tää oli siis eka kerta ikinä ku järjestettiin Paten kans yhessä vähän isomman luokan pippalot. Ensinnäki meil palo rahaa aivan tajuttomasti, varsinki koska riehaannun aina mitä koristeluun tulee... Ruoat ja boolikaan ei tullu ihan niin halvaks ku olin ajatellu ja kaikkea piti ostaa vieläpä tuplasti ettei toisissa kekkereissä syötäis vaan kynsinauhoja.


Olkkarin decorations


Petollinen booli

Ekat pileet järkättiin Paten duunikavereille ja mua jänskätti ne ihan kauheesti koska en tosissaan ollu nähny niit ihmisiä ku vaan pikasesti lentokentällä vilaukselta. Lopulta ku oli vähän boolia nautiskellu ja ihmiset rentoutu ni alko olee tosi kivaa ja juttu luisti jopa multa vaik yleensä uusien ihmisten kans oon tosi tosi hiljanen. Pate joutu koville ku sitä revittiin joka ilmansuuntaan koska vieraita oli niin paljon ja kaikki halus päästä juttelemaan. Olin tosi ilosesti yllättyny miten paljon noi hyypiöt oikeesti oli panostanu niiden pukuihin! Jotkut oli ihan älyttömän hienoja, pakko myöntää (tosin mikään ei voi voittaa Paten Vader-pukua XD). Ite jouduin ottaa kesken kaiken peruukin pois päästä, koska mun pää meinas syttyy tuleen ku lämpötila sisällä alko nousta. Booli maistu kaikille (vaik oli päästä keksitty resepti) eikä ruokaa jääny murustakaan eli kaikki meni just niinku piti! Saatiin vieläpä seuraavana päivänä kiitoksia hyvistä juhlista joten eiköhän muutki viihtyny. Tosin kämppä ei ollu kovin kauniina sitte seuraavana päivänä...


Darth Vader with his birthday cakes!


Party posse!

Toiset hoedownit oli viikkoa myöhemmin ja sinne kutsuttiin lähikaveripiiriä. Oltiin ihme kyllä saatu kämppä kondikseen, nimittäin meijät tuntien ollaan välillä vähän laiskoja ja saamattomia.. Huhu. Ruokaa väsättiin tällä kertaa pikkasen vähempi mut boolia tehtiin samanmoinen määrä, mikä ei osottautunu kauheen hyväks ideaks sit loppuillasta. Meit oli lopulta ehkä joku 4 jotka kiskottiin se koko 7 litraa boolia ku muut ei juonu syystä tai toisesta... u__U Olin tosi pettyny ku ketkään muut, paitsi Paten koulukaverit ja pari muuta, ei pistäny minkäänlaisia pukuja päälle tai sotkenu naamaansa tai tehny edes jotain sinne päin! :< Ideana oli kumminkin naamiais-halloween parties... Ei se kyllä mitenkää menoa haitannu ja pääasia oli kuitenki et ihmiset saapuu ees paikalle. Laulettiin poikien ja Marian kanssa Singstaria oikeestaan koko ilta ja litkittiin aina hengitystaukojen välissä boolia. Minä ja Niko saatiin ittemme aika hyvään kuosiin ja simahdettiinki sitte yhessä kauniisti ku muut vielä jatko bailaamista. Oli ihan super hauskaa vaikkakin sunnuntai ei enää ollukaan niin hauska... En edes muista millon viimeks oon kärsiny sellasest kankkusesta mitä nyt oli, enkä ollu ainoo. Tultiin kaikki siihen lopputulokseen, et se booli oli petollista. Ei näin.


Minä ja augmented-Maria


The three drunken musketeers


Singstars


Parteh posseh nr II

Oli tosi onnistuneet pippalot, mut ei kyl ihan heti järkätä uusia.. Sen verta rankkaa oli. Eikä tehny lompakolle hyvää.

Täs teille vielä vähän kuunneltavaa pimeisiin iltoihin:

 

2 comments:

  1. En kestä tota taustalla olevaa Darth Vaderia kuvissa!

    :'D

    ReplyDelete
  2. Dart Vader on aika badass! The force is strong in this one!

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com