Friday, November 15, 2013

Elämää ja animua

The catrap is working!!

Good evening!!
Meillä on ollu pari viime viikkoa ihan hirveetä kiirettä koulussa ja kotona ja tuntuu siltä, ettei oo päässy kunnolla rauhottumaan oikein ollenkaa. :D Saatiin koulussa ryhmätehtäväks 5 minuutin lyhytelokuvan tekeminen greenscreeniä ja normaalia videokuvaa käyttäen ja sen kyl sanon, et musta ei elokuva-alan työntekijää tule vaikka pakotettais! Se oli niin rankkaa!! Σ(゚Д゚ ) Varsinki kaikkien greenscreen kohtausten editointi..... (T▽T) Nyt meil sentään vihdoin alko uus ryhmäprojekti jossa pitää sunnitella ja tehä point and click-seikkailupeli! Tuskin maltan odottaa, et päästään vauhtiin!

Ollaan myöskin vähän myllerretty meijän kämppää koska saatiin vihdoin ja viimein uus sohva, telkkaritaso ja lasivitriini figuille!! Oli kyllä aikakin, nimittäin siihen edelliseen sohvaan ku istu ni se alko imee ihmisiä hitaasti jonneki syvimpään helvettiin ku ei jousitukset enää pelannu. Plus meijän Prinsessa Nami oli päättäny tehä siit sohvasta sen personal litter box joten sitä suuremmalla syyllä haluttiin mokomasta rotiskosta eroon. Nimittäin kissankusen haju ei tosissaan oo mikään maailman helpoin homma saada pois sohvasta.... XD Anyhow, nyt on uudet mööpelit ja olkkari näyttää heti kotosammalta!



Loidit tyytyväisenä uudessa vitriinissä ♥

Juhlittiin me vähän viime viikonloppuna Paten synttäreitäkin. Käytiin kattomassa Thor 2 ja sit meil kuhisikin kavereita koko viikonlopun. Ostin Patelle salaa lahjaks S.H.Figuartsin Friezan, koska se on ettiny ja halunnu sitä jo vaikka kuinka kauan. Satuin ite bongaamaan sen eBayssa suht edullisesti ni pakkohan se oli tilata. Ja Pate oli ku 6-vuotias ku se avas sen paketin ja näki mitä siel oli! ♥(˃͈ દ ˂͈  ) Ostin Patelle kans Asscreedin sarjiskokoelman joka kyl vähän jäi huomiotta ku Frieza avattiin paketista... Btw jos joku ihmettelee, ni toi "Iraq Lobster" tos mun taiteilemassa synttärikortissa on Family Guysta ja se piristää aina jos on vähänkää masis! XD
Kannattaa kattoo: *click*


Oon kattonu ihan hulluna animeakin viime aikoina ja nyt vasta sain aikaseks pällistellä Puella Magi Madoka Magicanki läpi! Oon vähän jäljessä mut ei se mitään... Se oli ihan kivaa kateltavaa, ehkä vähän turhan angsti mun makuun mut se sai sen anteeks koska siin oli Kajiura Yukin musiikit. X"DD Plus se on hyvin erilainen taikatyttösarja mikä oli hyvä juttu. Oon paria muutakin sarjaa nyt vähän tiiviimmin seurannu mm. Log Horizon, Date-A-Live ja NouCome (aka My mental choices are completely interfering with my school romantic comedy - phew mikä nimi!!). Log Horizon on yks uus lemppari koska Sword Art Online-rip off ja kissamies Nyanta! (人´∀`*) Pitäis kanssa alottaa vilkuilemaan Kill la Killiä, mut vielä en oo saanu sitä aikaseks. Mun täytyy selvästi keksii itelleni mitä tahansa tekemistä, et saan vaan ajatukset pois tuol kaapissa lojuvista uusista figuista jotka saan vasta jouluna.... Hhnnnnggghh... En tiiä miten tuun pärjää!!

Mut nyt meen kattomaan tissejä pro-wrestlingiä, eli viimesimmän jakson Wanna Be the Strongest in the World! Buh-bye!! 

Best. Couple. Ever.

  PS. 2 viikkoo jäljellä until PS4!! KYAAAAHH~!!

4 comments:

  1. ... ;___; maailman ihanin olohuone jonka olen ikinä nähnyt <33 (muutan sinne sohvan alle >:o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaawwwww kiiitos!!!! ;___; ♥ Meijän sohvan alle on kaikki tervetulleita asumaan jos vaan kissan ja koiran karvat ei häiritse liikaa! XD

      Delete
  2. Uu, hienosti asetetut figukokoelmat~ Olohuone, jossa ihanat sohvat, iso telkkari, pelikoneita, paljon figuja ja suloisia eläimiä, what's not to love <3 Kissa-ansa on niin suloinen, aww! :''D

    Hauska tuo piirtämäsi synttärikortti, etenkin nuo chibiversiot teistä tanssimassa on kivan näköiset! :3 (vaikka en ymmärrä Family Guy-huumoria vaikka kuinka yritän... X'''D )

    Nyanta näyttää hienolta, kävi kiinnostamaan tämän ansiosta tuo Log Horizon! ^3^ Pitääpä katsoa nuo muutkin suosittelemasi animet, olen niin jäljessä uudempien animeiden katsomisessa että nolottaa. ^^;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, kiitos!! <3
      Joo Family Guy on kyl vähän sellanen et siit joko tykkää tai ei tykkää. Meil on Paten kaa niin paska huumorintaju et hörötellään niille jutuille... XD Vaik täytyy kyl myöntää et välillä niilläki menee jotku jutut vähän yli.
      Oooo, vilkuilitko jo Log Horizonia? Mitä tykkäsit? Mullaki oli piiiiiiiiiiitkä tauko ku en katellu oikein mitään animeita ni nyt on sitte pitäny vähän kiriä. :D Rankkaa!!

      Delete

 

Template by BloggerCandy.com