Tuesday, August 6, 2013

Nippon Day 20 & 21: All good must come to an end


LÄÄVÄ

Lauantaina vietettiin viimestä päivää Koenjissa. Jouduttiin käymään aamulla Nakanossa ostamassa meille ylimääränen matkalaukku, koska yllättäen meijän kaikki tavarat ei mahtunukaan kahteen isoon laukkuun... Sentään löydettiin melkein heti sopivan hintanen laukku ja päästiin vihdoin pakkaamaan loput tavarat! En kyl haluu enää ikinä joutuu kokemaan tota samaa pakkausurakkaa uudestaan ku se tavaran määrä ei vaan loppunu vaikka mitä teki!!

Piti kasata nendoroid-torni ennenku jouduin purkamaan paketit ;__;

Se oli nimittäin kovan työn ja tuskan takana saada kaikki roina mahtumaan edes niihin kolmeen laukkuun! Plus meil oli molemmilla vielä selkäreput ja ylimääräset käsilaukut! Löydettiin lähtöaamuna viel yksinäinen sukka ja kirjaimellisesti ku yritin tunkee sitä matkalaukkuun ni se vaan työnty sielt joka kerta ulos!! Täytyy kyl sanoo, et sääliks olis käyny niitä ramppareita jotka meijän ruumalaukkuja olis joutunu tarkastaa käsin. Kyllä saumat paukku ku vihdoin runnomalla saatiin vetoketjut kiinni!! XD Sentään meijän laukut pääs ilman avaamista lennolle mukaan. Onneks tajusin myöskin maksaa sen ylimääräsen matkalaukun jo etukäteen netistä ni saatiin se vähän halvemmalla ku mitä se ois lentokentällä tullu maksamaan. Tehtiin vielä lauantai-iltana pieni Koenji-kierros, käytiin raflassa syömässä ja nautittiin viimesistä hetkistä Tokion vilskeessä. Kyllä tuntu hyvältä tietää, et seuraavana päivänä pääsis näkemään taas meijän vauvat (=elukat) ja oman sängyn!

Bye bye scary corridor o/

Sunnuntaiaamuna klo 05.30 sanottiin heipat taas vähäks aikaa Nekotalolle ja lähettiin raahustamaan kohti Naritan lentokenttää. En oo eläessäni ollu niin puhki ku mitä oltiin ku vihdoin päästiin lentokentälle meijän kolmen 20 kg painavan matkalaukun, kahen 10 kg painavan repun ja kahen 5 kg painavan käsilaukun kanssa. Jännitettiin jo, et jos ne huomaa mejiän reput tai laukut ja haluu punnita ne, koska ylipainoahan oli melkosen reippaasti, mut selvittiin kaikista tarkastuksista ilman mitään ongelmia!Lento Suomeen meni tosi nopeesti ja kyllä oli ihanaa päästä halimaan elukoita! Yritettiin mukamas alottaa laukkujen purkaminen ku päästiin kotiin, mut saatiin vaan hirvee sotku aikaseks ja sammuttiin ku saunalyhdyt... Mut niinhän sen kuuluuki mennä!

All in all it was the best Japan trip ever!!

"Until next time", said Hanakuso to herself

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com