Wednesday, July 31, 2013

Nippon Day 15, 16 & 17: Koohii and shoppingu

Maanantaina pidettiin taas kerralleen shoppailupäivä Nakanossa ja Koenjissa. Ei muuta raportoitavaa siitä 
päivästä. XD Lohdutukseks kolme kuvaa olkaa hyvä:



Damn it! So close.... Mai Mai-rytmipeli

Tiistaina suunnistettiin jälleen Akibaan, enkä edes viitti enää mainita mitä tekemään.... XD No käytiin me sentään Good Smile Café:ssa ja saatiin valita Miku-pöytä tai joku animepöytä jota en nyt muista. Mehän (minä) valkattiin heti Miku-pöytä!


No tossa se vaihtoehtonen anime näkyy, jos joku sen tietää? :D

Tilasin itelleni jonku Mikustardustvomit-jätskiannoksen joka oli ihan tajuttoman söpö! Pate otti tuttua ja turvallista suklaakakkua. Muuten se mun jäätelöyllätys oli ihan hyvää, mut siel oli sellasii limasii hyytelötähtiä mitkä ei oikein maittanu ny täl kertaa.. :D Kahvila itessään oli tosi kiva! Takaseinän screenilla pyöri Vocaloid-musavideoita ja seinillä oli artworks ja uusia figuja. Me likey!



Kahvilareissun jälkeen tuhlattiinki loppupäivä tärkeitä ostoksia tehdessä suom. törsättiin helevetisti rahaa... 
We are doomed, I tell ya, DOOMED!!

Päivän loppusaldo....... I'm ashamed.........

Keskiviikkona lähettiin aamupäivällä kohti Shinjukua ettimään uutta Square Enix-kahvilaa nimeltä Artnia. Juna-asemalta ku päästiin ulos ni bongattiin ensimmäiseks Dragon Quest-teemanen Lawson-konbini. Rymisteltiin tietysti heti sisälle kyyläämään mitä siel oli tarjolla vaikka ei nyt mitään maailman suurimpia DQ-faneja ollakaan. Ostettiin aamupalaa ja valokuvattiin salakavalasti sitä kauppaa, vaik kyl siel tais saada kuvata ihan vapaastikin.. Ainaki japanilaiset kuvas. :D



Tajuttiin heti ku oltiin syöty Lawsonista ostettu aamupala, et olipas tyhmä idea ku ollaan menossa Squaren kahvilaan! Noh kyllähän meijän vatsat ruokaa jaksaa vetää in the name of Square Enix, joten jatkettiin matkaa kunnes bongattiin vitivalkonen, luonnottoman näkönen möykky keskellä kerrostaloja. Oltiin siis löydetty perille...



Seventh Heaven!!!!!!!! *0*

Ku saavuttiin paikalle ni oltiin vielä ainoot asiakkaat. Se kahvila itessään on tosi pieni, mut mukava. Tuli hirvee fanityttöolo ku lueskelin ruokien nimiä ja siel oli viittauksia eri FF-hahmoihin. Otettiin ensiks molemmille omat pannariateriat joihin tuli randomisti joku FF-leima. Mä sain haisevan mooglen ja Pate sai Shinra Corp.-logon!!!



Naureskeltiin typeryydessämme sille ku Pate tilas noit meijän ruokia et, "We'll have 2 set of pancakes and for DESSERT this ice-cream-bustersword-thingy". Ahaha, kunnon läskit ku otettii jälkiruuillekki jälkiruoka. XDD Pannarit oli ehkä parhaimpia mitä oon syöny mut se Cloudin kunniakas bustersword-kahvijäätelösörsseli ei kyl ollu mun makuun. Pate saiki pistellä sen poskeensa melkein yksinään.

Cool chocolate buster sword!

Safkan jälkeen käytiin kurkistamassa sen myymälän perällä oleva show room. Ollaan käyty siinä aiemmassa Square Enix-kaupassa ja vähän suretti et se lifesize Sepi (Sephiroth from FFVII niille jotka ei tiedä) on viety pois. Ei ainakaan tuolla sitä enää ollu.. :( Nyt siel oli keskellä huonetta joku materia-viritelmä mist valu vettä. Ihan cool, mut ei se Sepiä voita... Sit siel oli esillä Squaren Play Arts-figuureita ja muuta oheiskrääsää.


Raiden with shiny crotch

Föffö jewelry

Kotimatkalla jumahdettiin jälleen kerran Akihabaran ihmeelliseen maailmaan. Tosin nyt käytiin enimmäkseen vaan arcadeissa pelailemassa ja tuhlaamassa aikaa. Syötiin meijän kantapaikassa jonka nimeä en edelleenkään muista ja suristiin ympäriinsä. Loppu!


2 comments:

  1. Heh, hörähtelin täällä itsekseni figusaaliskuville ja Raidenin haarovälille XD Ja nuo pannarit näyttävät todella herkullisilta! Kyllä lomalla on ihan luvallista ottaa tuplajälkkärit ^__^

    Näitä Japaninreissukuvia on aina kiva katsella, varsinkin kun itse en ole Japanissa (vielä) käynyt.

    ReplyDelete
  2. Hahhah, joo niin meki seliteltiin se itellemme et lomallahan voi syödä just niin paljo ku hyvältä tuntuu! XD

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com