Wednesday, July 3, 2013

Nippon Day 10 & 11: Odaiba

Helloooo taas kaikille pitkästä aikaa!! Mulla on ollu vähän ongelmia tän blogin päivittämisen ja ylipäänsä koneella oleskelun kanssa ku on ollu selkä paskana jo jonkin aikaa. Asiaa ei oo myöskään auttanu se, et kiirettä on pukannu samaan aikaan joka saakelin ilmansuunnasta joten sen takii kirjottelu vähän jääny... :( Mut nyt ehkä vihdoin kaikki alkaa helpottaa ja voin taas palata tietsikan ääreen!! Ja vaikka meijän japanin reissustaki on jo 120 vuotta aikaa ni minähän kirjotan sen loppuun oli mikä oli! XD Joten koittakaahan kestää...

*  *  *  *

Päivä 10 ei sisältäny muuta ku figushoppailua ja arcade-sekoilua Nakano Broadwaylla, joten skipataan suoraan torstaihin jollon suuntana oli Tokion tekosaarikaupunki, eli Odaiba.


Hurauteltiin heti aamutuimaa Shimbashin asemalle josta hypättiin Odaibaan vievään automatisoituun junaan (Yurikamome line). Yurikamome on Tokion ensimmäinen täysin automaattisesti kulkeva juna, eli siellä ei oo edes kuskeja paikalla. Opin tänki vasta nyt viime reissulla ja kyllä se vähä pisti mietityttämään et henki on taas tietokoneen varassa but oh well... Hyvin selvittiin!!


Jäätiin pois Odaiba-kaihinkōen pysäkillä ja kipiteltiin siitä ensimmäiseks Sega Tokyo Joypolis-huvipuistoon. Olin kattonu netistä, et siel on klo. 14.00 joku Hatsune Miku-esitys ja ihan vaan sen takia oli PAKKO päästä taas Joypolikseen. Meil oli hyvin aikaa ja ihmisiä ei ollu paljon yhtää liikkeellä joten päästiin kaikkiin laitteisiinki tällä kertaa.

Miku drink!!

Tehtiin ittestämme kauniit mursut sinne Joypoliksen seinälle.. XD

Miku-show alko tasan klo 14.00 ja olin ihan täpinöissä. Odotin jotai pientä hologrammiesitystä (siel oli aikasemminki samana päivänä joku hologrammityttö laulelemassa jotai) mut sit sielt tuliki vaa joku saakelin musavideo!!! Oli seki ihan makee, mut olin kyl vähä pettyny... ;___; Onneks mua tuli lohduttamaan sit sellanen lifesize Miku-maskotti jonka kaa otettiin kuvia. <3


Miku wa kawaiiii ~ !! >w<

Turistit!

Maskotista piristyneenä lähettiin kohti Driver Citya kattelemaan jättiläistä Gundamia joka tönötti siinä kauppakeskuksen edessä. Satuttiin just hyvin paikalle ku siel alko joku esitys missä se robo liikutteli päätään ja puhalteli savua. :D Ei kyllä missään muualla maailmassa voi nähä jotain noin cool keskellä kaupunkia ku Japanissa!!Robotuksen ihmettelyn jälkeen jatkettiin matkaa kohti Palette Townia koska halusin päästä käymään ekaa kertaa Venus Fort-nimisessä kauppakeskuksessa. Se koko roska on rakennettu näyttämään 1800-luvun Italialta ja sen koko keskuksen katto imitoi taivasta joka vaihteli ulkonäköään pitkin päivää. Oli kyl hienon näkönen mesta!
Meitä ei kauheesti huvittanu naistenvaatekaupoissa pyöriä, joten käytiin vaan syömässä siellä ja jatkettiin matkaa maailmanpyörälle. Ympäri pyörähdettyä tultiin ulos ja nähtiin meijän naaman edessä isoin arcade tähän mennessä mitä Japanissa oltiin ikinä nähty!! Ja sinnehän oli mentävä...Pate riehaantu!

Cosplayaajat tuli pelaa MaiMaita!

Saanen esitellä Princess Hanakuso!

3 h myöhemmin ja yhtä jättialpacaa ilosempana (Pate voitti sen mulle YHDELLÄ yrityksellä!!) päätettiin alkaa valumaan takasin himaan. Käytiin vielä vilkasemassa Gundamia pimeessä ja olihan se vielä upeemman näkönen kaikkine valaistuksineen ku mitä päivällä! Yritettiin ottaa maisemakuvia merta vasten heijastuvasta Tokiosta mut eihän niistä tullu läheskään niin hienoja ku miltä se paljaalla silmällä näyttää. On se iltanen Tokio vaan parasta.


Perfect World

4 comments:

 1. Mekin kävästiin Odaibassa sillon yli vuos sitten ja oli aika hieno paikka kyl! En tienny tosta et se juna on autimatoisoitu... huhhu. No ehkä on ihan hyvä että en tienny :D
  Harmittaa vaan että ei menty tonne muutamaa päivää myöhemmin, sillon siellä ois ollu KH: Dream Drop Distancen joku julkasutapahtuma ;___; Tiesin siitä vasta matkan jälkeen tosin.. :D
  Mut upee reissu teillä on ollu! ^^

  ReplyDelete
 2. OI voi mä en kestä, niin mielettömän näköstä! :D <3 Hahhah mursut! :D
  vähänkö siisti toi Gundamjutska : 3

  ReplyDelete
 3. Anniina: Awwww toi on just tota ku meilleki on monta kertaa käyny, et vast ku ollaa takas kotona ni huomataa et missattii joku event jossai! (= w =)

  Mawi: Haha noi mursut on kyl niin parhaat! Varsinki ku saatii noin hemasevat ilmeet niihin. XD

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com