Sunday, July 28, 2013

Nippon Day 13 & 14: Strolling around

Lauantaina päätettiin käydä tsekkaamassa Yakuza-hoodeja eli suunnattiin Shinjukun Kabukicho-alueelle. Päivä itsessään ei sisältäny mitään ihmeellistä, mitä nyt tuhlattiin rahaa arcadeissa ja koluttiin Shinjukua puol päivää ilman, et löydettii mitää sen ihmeellisempää.




Only in Japan.. :D

Vadelma "bean paste" herkku... Ei napannu. :D

Sunnuntaina lähettiin vihdoin aamutuimaan kohti Nihonbashia. Siel oli just sopivasti meneillään "World of Dragon Ball"-näyttely Takashimaya-tavaratalon ylimmässä kerroksessa. Löydettiin yllättävän helposti paikalle ja bongattiin matkalla pieni tapahtuma nimeltään Sakura Matsuri. Se tavaratalo oli upee ilmestys ja varmaan 100 kertaa ylellisemmän olonen ku esim. Stockmann. Siel oli hississäki omat työntekijät jotka kumarteli koko ajan, ilmotti missä kerroksessa mentiin, sulki hissin ovia ja toivotteli hyvää päivänjatkoa. Tuli melkosen kiusallinen olo olla niin hienos paikas ku näytettiin niin taviksilta ku tavikset voi vaan näyttää. XD


Vihdoin ku päästiin museokerrokseen ni tuntu taas, et päästiin omiemme pariin ku näyttely pursus lapsiperheitä ja nuorisoa. Haha! Ite näyttelyssä ei saanu kuvata, mut oli kyl hienoo nähä Akira Toriyaman original art ja mangasivuja niin läheltä. En käsitä miten joiltain voi löytyy noin paljon taitoa!



Museon ja oheiskrääsän ostelun jälkeen kävästiin uudestaan siinä mini-festarilla kuuntelemassa ku jotkut soitti sellasta vanhaa japanimusaa. Niiden jälkeen tuli jonku sortin ninja-esitys mut ei kauheen kauaa jääty sitä ihastelee ku piti jatkaa matkaa kohti Imperial Palacea. Tehtiin oikeestaan vaan sellane pikavisiitti sinne ku se oli ihan kävelymatkan etäisyydellä sielt museosta. Oltiin ihan innoissamme ku nähtii joutsenia (i don't know...) ja kirottiin samalla ku tuuli niin perkeleesti et peruukit meinas irtoo!


Lainasin Paten hipsteri pokii!







Hengailtiin Imperial Palacen puistoissa ehkä 1,5 h ku päätettiin viel lähtee Harajukuun tsekkaamaan Yoyogi-puisto. Käveltiin ensiks puiston läpi ja kuten arvattiin siel oli jengiä ku meren mutaa! Must on ihana kävellä viikonloppusin Tokion puistoissa ku sielt löytyy jos jonkilaista ruokakojua ja ihmiset touhuu vaikka mitä: soittaa instrumentteja, treenaa taistelulajeja, pelaa pelejä, leikkii koirien kanssa yms. Puiston jälkeen käytiin vielä viimeseks visiitillä Meiji-temppelillä ihastelemassa nähtävyyksiä.



Timon näytti vähä vaivaantuneelta...





Jalat täysin paskana ja illan alkaessa hämärtyy päätettiin lähtee takasin Koenjia kohti. Napattiin matkalta vielä mukaan trusty riisikulhot ja nukahdettiin varmaan 5 minuutissa ku sänkyyn päästiin. On se kävely rankkaa.. XD

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com