Tuesday, May 14, 2013

Nippon Day 9: Shibuya


Aamulla päätettiin nukkua vähän pidempään ja heräiltiin sitte 10 aikoihin ihanaan kaatosateeseen. Tarkotuksena oli ilmestyä Shibuyaan Hatchiko-patsaalle klo 11.30 missä bongattiin meijän duunikaveri Laura ja sen mies. Ne oli just samaa aikaa käymässä Japanissa ekaa kertaa ja päätettiin käydä syömässä ja vähän pelaamassa arcadeissa niiden kaa. Oli tosi hauskaa nähä tuttuja naamoja siel japanilaisten joukossa. :)

Mahtisen hyvää ramenia!

UFO-catcher time!

Hatchiko-patsaalla ku odoteltiin ni taas ilmesty jostain joku kuvausryhmä jotka halus, et me näytetään meijän valokuvia niille ja kerrotaan mitä kaikkee erilaista Japanissa on verrattuna Suomeen. :D Mistä noita aina tulee? Ei saa seistä liian kauan paikoillaan japanissa tai kaikki tulee heti kimppuun. Haha!


Duunideittailun jälkeen käytiin Paten kanssa "pyörähtämässä" Shibuyan Mandarakessa ja voi taas sitä figujen ja rahanmenon määrää... Ollaan huonoja! Muut käy Shibuyassa ostamassa monta säkillistä uusia rytkyjä 109:stä ja me juostaan heti pää kolmantena jalkana ensimmäiseen otaku-kauppaan mikä silmiin sattuu osumaan. XD

Yks osa Mandaraken figuhyllyistä...

Rahanmenoa ei voi estää!

Sadetta jatku ihan koko päivän ja käytiin heittämässä ostokset takasin kotiin, vaihdettiin kuivat vaatteet päälle ja lähettiin vielä iltakierrokselle Koenjiin. Käytiin syömässä ihanassa pienessä Italialaisessa raflassa ja yritettiin olla kauheen romanttisia, mut epäonnistuttiin täysin ku otin Patesta valokuvaa sen ruokalautasen kans ja puolet sen safkoista putos pöydälle... Nauroin niin paljon et meinasin vetästä spagetit nenään. Joten se siitä romanttisuudesta. Ei oo meijän juttu nähtävästi. XD

Liukkaat spagetit...
Täytyy kyl sanoo, et mä rakastan Tokion sadekelejä yli kaiken ja varsinki viel enemmän jos on ilta! Kadut kiiltää niin upeesti kaikista valokylteistä ja kaikki kulkee samanlaiset läpinäkyvät sateenvarjot kädessä. Pikkujuttuja, mut just ne tekee Japanista Japanin. Gotta love that place.

1 comment:

  1. Nuo figuuri hyllyt... O_o my god, toihan on taivas~♥

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com