Saturday, May 4, 2013

Nippon Day 8: Ikebukuro


Seuraavana must do-listalla oli Ikebukuro ja vielä tarkemmin ensi-iltansa saanut Dragon Ball Z: Battle of Gods-leffa. Paikalle ku päästiin ni käytiin heti ekaks varaamassa liput aikasimpaan mahdolliseen näytökseen. Saatiin ite valita paikat ja yks lippu makso 1000 yen (n. 8,5e) eli melko saman hintasta ku Suomessaki.

Sunshine Cinema!Meil oli aikaa tuhlattavana ennen leffan alkua joten eksyttiin taas vaihteeks pelaamaan arcade-pelejä ja UFO-catchereitä. Törmättiin myös yhteen espanjalaiseen dudeen joka oltiin tavattu aiemmin siellä Anime-expossa ku se tuli kyselemään meiltä neuvoja. Nyt sil oli kova kiire joten ei keretty ku heittää high fivet vauhdista ja tajuttiin vasta jälkeenpäin wtf happened. :D It's a small world even in Tokyo!

Rilakkuma

Super Sonico & arcade

Leffa alko tosissaan vähän ennen 12 ja oltiin hyvissä ajoin salin edustalla. Kaikille sitä leffaa kattomaan tulleille jaettiin kaikkea oheistuotekrääsää esim. saatiin hienot radar-purkit joiden sisällä oli yks dragon ball. :D Pate osti myös makeen super saiyan-vesipullon! Haha! Itse leffateatteri oli paljo surkeempi ku esim. Finnkinossa. Penkit ei ollu mitkää maailman parhaimmat ja ne kaikki oli melkein samalla tasolla (no ehkä max 10 cm loiva nousu), eli Paten takaa ei varmaan kukaan nähny mitää. XD Se leffa oli kans vähän sellanen meh. Ite olisin kaivannu paljon enemmän actionia ku toi oli melkeinpä pelkästään sellasta liipa laapa lässytystä. Tota pitäis ajatella enemmän vaa jonain extra episodena eikä niinkään leffana. Mut ihan hauska.

Animaten galleriassa jengi lukemassa mangaa


Leffan jälkeen lähettiin shoppailemaan Ikebukuron Otome roadille ja käytiin kattomassa Animaten galleria-kerrokset. Tällä kertaa matkaan ei tarttunu oikeestaan paljon mitään, mikä oli ihan hyvää vaihtelua meijän rahan törsäämiselle. Pysähdyttiin kuitenki Ikebukuron jälkeen vielä Akihabarassa josta pelihallien ja figukauppojen jälkeen jatkettiin takasin kotia kohti.

2 comments:

  1. Tuo jätti Rilakkuma näyttää niin halittavalta.. :D Toivottavasti teillä reissu mennyt mukavasti.
    Laitoin mun blogiin sulle pienen tunnustuksen, toivottavasti käyt lukemassa sen ^^

    ReplyDelete
  2. Kiitoooos!!! Meil meni reissu ihan täydellisesti, nyt on vaa ollu kauheetä kiirettä töiden kanssa ni päivitykset on jo kuukauden jäljessä XD Mut kyl se tästä!

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com