Sunday, June 3, 2012

Party party! (ノ´∀`)ノ ~♪

Opin (ehkä) laittamaan tekoripset oikein!! VICTORY!

Tää viikko oli kyllä yhtä juhlimista päivästä toiseen! Keskiviikkona vietettiin meijän kaverin, Tonin, synttäreitä meijän kämpillä. Oli ihan mielettömän hauskaa ja porukka oli aivan mahtava, vaikken ihan aluks täysin kaikkia tuntenukkaan. Pelattiin Just Dance 3:sta ja Singstaria ihan henki hieveriin asti ja korkattiin illemmalla grillikausiki alkaneeks!
(( Anteeks räkänen kuvien laatu... ))

They see me grillin', they hatin' ♪

Just Dance 3, Toni & Ville

Pate & Erica singing

Tony Taruuu

Loppuillasta, ku kaikki oli sopivasti humaltuneita, aateltiin sitte alkaa pelaamaan Aliasta. Just kun oltiin saatu kaikki kortit ja tiimit jaettua ni yks vieraista vilkas meitä ja totes, että nyt haisee kyl jossain palanu. Pate ja minä singahdettiin ku fileet keittiöön ja siellähän meijän armas sipsikulho oli hellan päällä ilmiliekeissä... Mä nappasin salamana kissat ja koiran mukaani makuuhuoneeseen jonne avasin ikkunan selkosen selälleen, ettei elukat joutunu sitä savua haistelemaan. Sillä välin Pate oli saanu tulen sammutettua ja kaikki vieraatki oli menny partsille haukkaa happea. Avattiin kaikki ikkunat ja pistettiin tuulettimet huutamaan, eikä siin kauheen kauaa mennykää ku se suurin savun haju oli lähteny. Mut täytyy kyl sanoo, et vähän tuli säikähdettyä ja ONNEKS ei käyny sen pahemmin. Sipsikulholle pidettiin myöhemmin muistotilaisuus... Mut oli ainaki jännä lopetus juhlille jos ei muuta! XD

Torstaina Pate valmistu vihdoin sen pelikoulusta!! Oon niin ylpee siitä, et se sai täydelliset paperit sieltä! Mä olin valitettavasti töissä ku ne lähti kouluporukalla juhlimaan, mut kerkesinpäs kuitenki salaa käydä ostamassa Patelle vielä toisenki valmistujaislahjan (kännykän lisäks), jonka se sai sitte yöllä ku tuli kotiin. Ja siis mistään irstaastahan ei ollu kyse! XD Vaan tästä: 

On muuten niin perkuleen hyvä peli!! Vaikkakin co-op puuttuu........

Perjantaina Paten koulukaverit tuli sitte vaihteeks meille juhlimaan. Kuvia unohtu ottaa mut eipä ne varmaan mitään hemasevia olis ollukaan. :D Pelattiin taas kaiken näköstä, niinku yleensä, ja syötiin ja juotiin! Päätettiin yöllä alkaa kattoa Alien 1 ja 2 koska lauantaina lähettiin porukalla kattomaan uusinta uutta eli Prometheus 3D.


Olin odottanu sitä leffaa tosi paljon ja pitihän se arvata, et se leffa on yks iso cock tease joka ei vastaa yhteenkää kysymykseen ja jättää katsojan ihan omien päätelmiensä varaan! Olin tosi pettyny, et se ei sulkenu Alien-leffojen ympyrää... Ja ne Space jockeyt oli jotain niin lame, ettei mitää rajaa!! >__<" No mut ei kaikkia voi aina miellytää, ja itsenäisenä elokuvana se oli hyvä, mut jos sen pitäis olla yks Alien-leffoista ni sit se oli kyl ihan skagilii..

Meijän basic viikonloppu...

Tänään aamulla viimeset lähti meiltä kotiin ja kämppä jäi kyl taas niin tyylikkääseen kuntoon, et huh... Pitäis koittaa jaksaa siivota tää sitte taas ennen ens viikonloppua, jolloin vietetään Paten valmistujaiset!! Rankkaa. XD

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com