Friday, June 1, 2012

Enjoying the weekend

 
Good morning everybody! 
Viime viikonloppuna mulla oli ihana kolmen päivän vapaa ja suunnitelmissahan oli lähteä meijän mökille kaveriporukalla. Noh, like always, suunnitelmat ei ihan menny niinku piti koska jengi alko perumaan reissua. Damn them!! Lopulta meit olis lähteny sinne sitte vaan kolme, joten päätettiin et antaa olla. *sobsob*

Perjantaina lähettiin stadiin jossa bongattiin Leksi ja suunnattiin elokuviin. Käytiin kattomassa Men in Black III josta tykkäsin tosi paljon! Nimittäin MIB II oli ehkä historian hirveintä skeidaa, joten tää uusin oli kyl erittäin positiivinen yllätys. Illalla käytiin vielä viemässä anopille synttärilahja ja vetäydyttiin sen jälkeen takasin meijän kämpille pelaamaan. Perfect friday night, mikäs sen parempaa? :D

Prinsessan perjantai-ilta!

Lauantaina saatiin taas vaihteeks joku kumma päähänpisto lähteä Tikkurilaan. Napattiin anoppi matkaan ja käveltiin Puistolasta Tikkurilaan. Aateltiin mennä samalla pitkästä aikaa Heurekaan, mut meinasin pyörtyy ku kävin vilkasee niit sisäänpääsyhintoja! Siis kuka maksaa jostai goddamn näyttelystä 22e?! Tai jos ei haluu planetaariota (mikä on melkeinpä se paras osio) ni lippu maksaa silti 17e!! Hyi helevetti mitä hintoja.  Kostoks törkeistä hinnoista, mentiin sitte salakavalasti tsiigailee niit dinosauruksia aidan takaa ja täysin free of charge! Muhmuhmuh.


Tyylikästä katutaidetta

Tikkurilassa Pate pyöritti meitä ties minne ku etittiin jotain sen mielikuvitus-Anttilaa jonka se oli jossain nähny. XD Sitä ei kuitenkaa ikinä löytyny, ja koska mehän ei liikuta mihinkään ilmansuuntaan ilman jonkilaista hyötyä, ni singahdettiin VPD:hen josta mystisesti tarttu mukaan pari peliä... Huhuhu. Pelejä kun ei voi koskaan olla liikaa!


Sunnuntaina lähettiin taas stadiin, mut tällä kertaa katsastamaan Johanneksen kirkkoa jossa meijät vihitään 1.9.2012. Kävin ensimmäistä kertaa jopa sisällä asti enkä voinu muuta ku hymyillä! Se on vaan niin uskomattoman kaunis ja ehdottomasti Helsingin upein kirkko! Tuskin maltan odottaa, et pääsen kävelemään alttarille meijän sisääntulomusiikin tahdissa! Khihiiii... <3 Nähtiin myös joku morsian siellä kirkon ulkopuolella, tosin ne oli ehkä tulossa kuvaamaan jotain, koska oli kameroita ja kaikkea. Kirkon pihapenkeissä nukku kans sopivasti joku spuge, joka aika lailla kiteytti tän Suomen imagon. XD Jos se meinaa bunkkaa siinä vielä sillonki ku mennään naimisiin, ni sil on parasta olla ainaki smokki päällä!Kirkon jälkeen mentiin vielä Uunisaareen, jossa sitte itse häitä juhlitaan. Käytiin tsekkaamassa paikkoja, mittailin ja laskin pöytiä ja valokuvattiin muutenki koko tila, et voin alkaa tilailemaan koristeita. ^0^)/ Se koko mesta oli ihan toisenlainen ku mitä muistin! Positiivisella tavalla that is. Jäi ihan mielettömän hyvä fiilis ton reissun jälkeen!Saatiin vihdoin kans ihan kuningasidea meijän hääkakun koristeeks! Tuskin maltan odottaa, et saadaan se. Huhu. Mun tukkakriisikin ratkes ku tilasin itelleni 75 cm klipsipidennykset jotka laitan sitte häihin! Pitkä piiska here I come!!

Mut nyt mä lähen valmistautumaan duunipäivään! Ba baiii ~ !!


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com