Thursday, July 14, 2011

New challenger appears!

Hihii, olihan mun ihka uudelle miniläppärillekin pakko omistaa oma postaus koska oon niin ilonen ja tyytyväinen kaikin tavoin tähän, etten tiiä mistä alottaa kehut!

Eli siis sain äidiltä ja isiltä (♥) rippilahjaks (koska siis kävin nyt vasta rippikoulun...) ja etuaikaseks synttärilahjaks ihanan Acer Aspire One 753- miniläpyskän. Ollaan Paten kans sellasia elektroniikkahuoria, et vaikka meil on 2 pöytäkonetta ni oli sit viel pakko kuitenki saada läppäriki saman katon alle. Nyt siis voi läskeillä sängyssä tai sohvalla ja rollata samaan aikaan netissä! Victory!


Heti piti tottakai ladata pari mmo:ta ja pistää uus tulokas koetukselle, koska mähän en usko siihen, etteikö muka miniläppärilläkin vois pelata. XD Eikä jouduttu pettymään! Joku paska Prios Online nimittäin pyöri tässä ku unelma ja oli vielä nätin näkönen.

Anyhow... The ultimate reason miks miniläppäri oli mukamas pakko saada, on meijän tuleva Nipponin reissu. Haluttiin sinne läppäri mukaan ku meijän asuinpaikassa on langaton netti mut ei yleiseen käyttöön tarkotettua konetta, ni pitää ottaa oma mukaan. Eli jos tulee maanjäristys ni ainaki voidaan lähettää vanhemmille mailia et hengissä ollaan. Kännykällä ilmottaminen maksaa liikaa..... XD

Uhuhu.. Panty & Stocking ofkoorse

Nyt ku tuli Nipponista puheenaihe, niin tänään meillä on TASAN 1 KK jäljellä reissuun!! Ihanaa, kuukauden päästä tähän aikaan norkoillaan lentokoneessa kattomassa jotai shitty movies. ♥ En jaksais millään odottaa! Tosin hyvässä lykyssä meijän reissuun onki vaan 28 päivää jos JOUDUTAAN lähtemään  pari päivää aikasemmin... Kekeke..  Matkustetaan nimittäin Paten kanssa vapareilla, ni sit saa aina jännittää et mahdutaanko lentokoneeseen vai ei.

Tää on nyt meijän neljäs reissu Tokioon ja tällä kertaa mukaan lähtee pari kaveriakin. Sanomattakin selvää, et tästä tulee the most epic trip ever!! Koitan oikeesti pitää jonkun sortin matkapäiväkirjaa tän blogin kautta. Aikasemmilla reissulla pidin päiväkirjaa käsin ja sit jossai vaihees en jaksanu enää kirjottaa (ku kirjotan aina liikaa!) ja sit jäi puolet reissusta kirjottamatta ylös... JA koska mul on joku varhaisdementia ni enhä mä sit jälkikäteenkää enää mitää muista. XD

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com