Thursday, July 21, 2011

22 days to go!

YAHHOO!! Nyt se on official, meijän 14.8. lento alkaa olla uhkaavan täys, joten minä ja Pate JOUDUTAAN suunnistamaan Tokioon jo 12.8. (>w<) Onnistuin löytämään vielä hyvän hostellinki pariks yöks Uenon tutuilta ja turvallisilta hoodeilta, ettei tartte kodittomien pahvilaatikoita käydä varastamassa. Vähän harmittaa, et Maria ja Simon joutuukin nyt yhtäkkiä ite pärjäilemään kaksisteen koko lentohulinan ku tää on niiden virgin-flight to Tokyo... We will teach you well, our young Padawans!

Huomenna mennään shoppity-shop Marian kanssa viimesiä mukamas tarpeellisia roinia matkalle mukaan. Nyt just ei olis rahaa kyllä tuhlattavaks mut kerrankos sitä...

Needs:

- Lentokonekuulokethingy (JOS löytyy halpa)
- Ripsari ja kajaali for her
- Käsimatkatavaralaukut
- Shortsit for her
- Sukkia for him
- Reppu for him
- Lääkkeitä

No unohdin jo varmaan puolet mitä piti vielä ostaa...

Kävin viime perjantaina ottamassa ensimmäisen tatuointini Liskogalleriassa. Muuta en sano kun, et älkää ikinä, NEVER EVER menkö kyseiseen paikkaan!! Ever.

Tiistaina Pate meni käymään Legacy Tattoossa ja onnistu saamaan samalle päivälle tatuointiajan itelleen ja mulle. Lady Luck was on our side, koska oltais jouduttu jonottaa kuukaus, mut sopivasti joku oli just perunu aikansa! 

Otettiin, vihdoin ja viimein, meijän couple tattoo (ollaan niin kliseinen pariskunta ♥) ja siit tuli yksinkertasesti P-E-R-F-E-C-T!! Yay, sainpahan mäki jotain ihasteltavaa käteeni (unlike the shit I got from Liskogalleria....)!! Koitan vielä ennen Japanin reissua käydä Legacyssa uudestaan ottamassa jonku pienen kuvan, ja samalla ne voi korjailla tota mun ekaa tatuointia.

♥ Multiplayer ♥

Sitten BAD NEWS!! Meijän PS3 päätti sanoo ittensä irti sitte sen viime päivityksen myötä... Fuuuuuck! Ja mä halusin vetää Yakuza 4 läpi ennen meijän matkaa!
Cruel world!

Mitä ihmettä mä nyt teen kotona töiden jälkeen?!?

3 comments:

 1. Vähänkö parhaat tatuoinnit! Ihan mahtava idis!

  ReplyDelete
 2. O.O!! Sinä eksynyt tänne! I'm flattered! Oon aina vaan salakurkkinut sun ihania, ihania matkakertomuksia ja videoita!! (>w<)

  Hihii! Kiitos kehuista~! <3

  ReplyDelete
 3. Hee, kiitos itselles kun oot linkannut mun blogin tohon sun sivupalkkiin! ^^

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com