Sunday, January 19, 2014

A new challenger appears!


Perjantaina saapui Japanin maalta paketti. Tai oikeestaan sain ite soitella koko päivän DHL:lle ton perään, ku se oli jumahtanu tulliin melkein viikoks, eikä muhun oltu otettu yhteyttä vaikka olis pitäny. Pakettia hakiessa se virkailijakin oli tosi ilahtuneen kuuloneen ku sain sen, koska niillä oli ollu jotain ongelmia tullauksen kanssa sen hinnan takia (ei ollu tajunnu, et paketissa oleva hinta oli jeneissä....).


Tällainen näky pilkisti laatikosta kun vihdoin pääsin kotiin! Meinasin haljeta innosta ja loikkii pitkin seiniä, mut hillitsin itteni ja kaivoin saman tien kameran esiin.

* * * *

Sena: "Miksi meidät käsketiin tänne..? Minulla oli dating-peli kesken!
Meinasin juuri saada koulun suosituimman tytön lähtemään treffeille..!!"
Miku: "Toivottavasti saamme jotain erikoisherkkua!!"
Sonico: "Pääsisimmepä esiintymään!"

Janina: "Tytöt! Saatte nyt toivottaa uuden tulokkaan tervetulleeksi taloon! Luotan, että osaatte käyttäytyä ja olla ystävällisiä hänelle. Olette minun valiokolmikko, joten don't let me down!"

Miku: "Huh? Uusi tulokas?"
Sena: "Oooh... Mikä se on?"
Sonico: "Tämä on niin jännää!"

Sonico & Sena: "Ooooohh!!"
Miku: "Jä- jä- jättiläinen!!"


Janina: "Saanen esitellä Pure Neemo Ex Cute 4th Blue Bird's song II: Miu!"
( Meijän UROS-kissan nimikin on Miu... XD This is meant to be! )

Sena: "Oih, hän on täydellinen!! Niin suloinen ja kaunis!!"

Miku: "Li- liikkuuko se? Onko se elävä? Mitä jos se on ilkeä?"

Sonico: "Miku älä ujostele! Katso nyt noita lempeitä kasvoja!
Ei hän voi mitenkään olla paha!"

???: "FURYAAAAH!"

???: "Pheeeeew... Mikään ei tunnu paremmalta kuin syvä hengenveto
raikasta happea pimeän ja tunkkaisen pahvilaatikkoelämän jälkeen!
Oh.. Hei pienet ystävät!"

Sonico: "Anteeksi neiti, mutta kengännauhasi on auki..."
???: "Eeeh?! Ahh..!! Umm.... En osaa sitoa...."

Janina: "Ei hätää! Mama Janina to the rescue!"
Sena: "Hiii.... Olet täydellinen..."
Janina: "Sena, älä ahdistele!"

Janina: "Kas noin! Nyt sen ei pitäisi enää aueta!"

???: "ありがとうございます。(Kiitos erittäin paljon.)"

Serara: "Ah.. Unohdin täysin esittäytyä! Olen Suzukawa Serara.
Voitte kutsua minua Seraraksi. Hauska tavata!!"

(( Janina: "HATTUKIN..... En kestä..." *nosebleed* ))

Sena: "Serara.... Täydellinen nimi täydelliselle tytölle!"
Serara: "Eeh? Ha ha, voi kiitos!!"
Sonico: "Näetkö Miku, ei hän paha ole!"
Serara: "Huh?"
Miku: "Ack! ....minulla ei ole aavistustakaan mistä puhut!"
Serara: "Ha ha, olette niin hassuja ja suloisia!! Kiitos,
että otitte minut näin lämpimästi vastaan!"


Sena, Miku, Sonico: "Tervetuloa!!"
Serara: "Kiitos! Tästä tulee hauskaa!"

* * * *


Tällanen tyttö sieltä siis saapui. Mun ihka ensimmäinen Pure Neemo.. Tai ylipäänsä nukke. Oon jo nyt ihan rakastunu, enkä malttais olla hankkimatta lisää! Vaatteitakin on tullu tilailtua jo muutama kipale, ettei Seraran tartte samoissa kuteissa lojua 24/7. En osannu kuvitellakaan, et onnistun hullaantumaan figuurien lisäks vielä nukkeihinkin, mut tässä sitä ollaan... Ja tästä se lähtee! Huhuhu. This is only the tip of the ice berg.

Mitäs tykkäätte Serarasta? Nyt täytyy varmaan alkaa kehittelemään profiilisivua mun ensimmäiselle pienokaiselle niin saa sitten paremmin selvää minkä luontonen nuketus on kyseessä... We'll see.

Nyt nukkumaan! Buh-bye ~ !!

Pakkauslaatikon hyötykäyttöä!

6 comments:

  1. Ou jesss!!! Se on Miu!!! (✪◡✪) Vihdoinkin päästit jännityksestä >:3 Tulli/DHL tuntuu aina silloin mokailevan, kun jotakin odottaa tosi kovasti. Oih, miunki eka nukke oli Miu ^____^ Onneksi olkoon! Siitä se todellakin lähtee ;D
    Serara näyttää tosi ihanalta <3 Tykkään tosi paljon noista punaposkista, joita ei enää uudemmilta nukeilta löydy ;__; Hehe, mukavaa, että Serara sai heti kavereita ^^ Ja joo, meilläkin tulee nuo laatikot heti hyötykäyttöön :D Ihan turhaan ostelin aikoinaan parinkympin kissanpetejä Sohville, kun pahvilaatikot voittavat aina ylivoimaisesti ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on Miu! Rakastuin tohon heti kun näin sen Mandaraken sivuilla!!
      Joo mulla on tullu koko joulun paketit täydellisesti ilman ongelmia perille, mut nyt ku kyttäsin tätä pakettia joka päivä monta kertaa netistä, et missä se menee ni eiköhän heti ilmentyny ongelmia. XD Mut niinhän se on et johan alkaa tapahtumaan ku ite hoitaa asioita!

      Meilläki kissoja ei vois kiinnostaa pätkääkään jotkut hienot eläinkaupan lelut ja tavarat vaan ylivoimasen voiton vie pahvilaatikot, muovipussit ja kuminauhat! Pääseepähän ainaki halvalla... XDD

      Delete
  2. Oi, onnea uutukaisesta tulokkaasta! ^__^/ Aivan ihanan tapauksen olet valinnut esikoisnukeksesi ja olen Senan kanssa samaa mieltä että Serara on äärimmäisen suloinen nimi. :3
    (hahah, Haganaissakin minusta on aina niin ihanaa kun Sena fanittaa tyttöjä x'3 ) Luottokolmikkosi (aww!) seikkailuja olisi hauska seurata jatkossakin, ja loistava valinta boksinavauskuvatarinaan!

    Toivottavasti Seraran myötä pääset sisälle laajemminkin nukkeiluun~ :3 Pure Neemot ovat minullekin uusia tuttavuuksia mutta ne ovat aika figuurimaisia nukkeja joten hyvä valinta figuharrastajan ekoiksi nukeiksi ovat kyllä.

    Lisänä hauskuutti kisulaisen ilmeet taustalla. Kisu se osaa ottaa rennosti vaikka olisi uusi asukas talossa ja täysi tohina päällä. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoooos!! Pitkään selailin ja etsiskelin kaikkia erilaisia neemoja, mut joku tässä kyseisessä Miussa vaan kutsu mua ni eihän sitä voinu vastusta.... Huhuhu. <3
      Ehkäpä juuri ton figumaisuuden takia hullaannuinkin näihin niin pahasti! Pelkäänpä vaan, et pikku hiljaa nukkeilukin alkaa vallottamaan mun aivosolukkoja ja kohta sitä ollaanki tilailemassa DD:itä yms. :DD ((Voi Pate parka ku se joutuu kestää näit mun aivotuksia... XD))

      SMS-kolmikon seikkailuja voisinkin tehdä lisää! Siitä sais hyvän minisarjan haha!! Täytyypäs pitää mielessä!! ^w^

      Delete
  3. Suloinen neitonen on sinne saapunut < 3

    Ja tervetuloa nukkeihin hurahtaneisiin XD Valintasi ensimmäiseksi nukeksi on kyllä tyylikäs, mikä on minusta harvinaisen hienopiirre yhdistettynä noin söpöön nukkeen (ja tuo hattu < 3). Villitsee nukkekuumetta tälläkin puolella ruutua (ne vievät koko käden). Hauskaa kun nendot ovat mukana paketin availussa.

    Ah ja tuo "kengännauhasi on auki" - kuva on mielettömän suloinen < 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, kiitos!! Itekin oon ollu tooooosi tyytyväinen tohon Seraran valintaan ekaksi nukeksi! Nyt on vaan ihan kauhee kuume hankkia lisää noita tytsyjä ja varsinki vaatteita oon metsästäny kuumeisesti netistä ja pistäny tilaukseen.... Hullua touhua ei voi muuta sanoa! XD Mut on se niin kivaa!! En kyllä olis ikinä uskonu tätä päivää näkeväni, et alan keräilemään nukkeja myöskin. Oon aina ollu niin figuuripainotteinen ni ei oo kerenny avartaa katsetta nukkejen suuntaan, mut tästä se lähtee! Huhu!

      Delete

 

Template by BloggerCandy.com