Wednesday, January 22, 2014

The Racing QueenInnostuinpas tässä yks ilta kuvailemaan mun Racing Mikuja ja päätin sitten läimästä ne postauksen muotoon (koska Miku=love). Vuonna 2008 yksi Japanin tunnetuin figuvalmistaja Good Smile Company alkoi sponsoroimaan SUPER GT:ssä kilpailevaa rallijoukkuetta jonka seurauksena joukkueen auton kuvitukseen pääs Hatsune Miku. 2010 GSC kuitenkin perusti uuden tytäryhtiön nimeltä Good Smile Racing ja alkoi kisata omana joukkueenaan. Yhtiön rallikuningattareksi valittiin tottakai kukas muukaan kuin Miku, ja siitä lähtien on julkastu vuosittain uusi Racing Miku-look.

Multa löytyy tällä hetkellä vaan 2011 ja 2012 mallit, mutta kovasti oon harkinnu uusimman 2013-versionkin hankkimista. Ite tykkäilen kovasti Racing Mikuista, sillä vaikka se tavallinen pukukin on ihana, niin aina tällanen uus ja erikoisempi on heti pikkasen more speshul! Ja lisäjännitystä tuo uuden version odottaminen! Vielä ei oo kertaakaan joutunu pettymään! ( ´∀`)I photographed my racing Miku-figurines one night and decided to do a blog post about them ('cos they're so prettyy ( ˘ ³˘) ~ ♥). In 2008, one of Japan's most well-known miniature company, Good Smile Company, began to sponsor the SUPER GT racing team and the racing car featured illustrations of Hatsune Miku. In 2010 however, GSC established a new subsidiary called Good Smile Racing, and began to race as a team. Miku was elected to the company's racing queen of course and since then they've published new Racing Miku-look every year.

I have 2011 and 2012 models at the moment, but I've considered to get the latest 2013 version as well. I love Racing Miku-figures because the look of them is so different compared to the basic Miku outfit. It's fun to wait what kind of outfit there will be next! Huhu! (´∀` )

Racing Miku 2011 ( SEGA Prize figure )

Racing Miku 2011 ( Good Smile Racing 1/8 complete figure )En osaa päättää mikä tällä hetkellä olis mun lemppari Racing-versio, mut erityisesti näiden 2011 ja 2012 figuureiden hiukset on aivan käsittämättömän kaunista kateltavaa. Miinuksena vaan se, että ne vie figuhyllyltä paljon tilaa!! Haha! (⌒_⌒;)
 
I can't decide which of the Racing Miku-figures is my favourite at the moment. I absolutely love the hair of 2011 and 2012 versions! They look so lively and beautiful! The only minus is that these babies needs a lot of space from the shelf with their hair and all.. Haha! (⌒_⌒;)

Racing Miku 2012 ( Good Smile Racing 1/8 complete figure )DAT ASS!


And last but not least...

Nendoroid Petite: Vocaloid RQ Set - Rin, Miku, Luka

Mitäs tykkäätte? Onko Racing Mikut teijän mielestä hienoja vai viekö normaali Miku silti voiton?
Kuten saatto tästä tekstistäkin huomata, niin koitan alkaa taas kirjottaa englanniks myöskin! Viimeks ku sitä yritin ni katos into päivittää kokonaan ku se tuntu niin vaikeelta, mut oon varma et tällä kertaa onnistuu! Vaikka virheiltä ei voi silti välttyä... Ainakaan minä. XD Sivupalkkiin tai jonnekin ilmestyy myöskin piakkoin info-linkkejä, joten pitäkäähän sitä silmällä!

So how do you like 'em? Or is the normal Miku still your one and only?
This is a first post in a looong time that I write also in english and I'll do my best to continue that in the future too! Last time I tried to write the blog in english it stressed me out and I stopped doing it, but now I know I can do it! Also there are small updates coming later so keep an eye on them!

4 comments:

 1. Hauska tieto- ja silmänruokapaketti Racing Mikuista! :3
  Minulla on aina ollut vähän kahtalainen suhde racing Mikuihin. Toisaalta tykkään niiden lookista ja nuo figuurit ovat tosi upeita. Toisaalta en ole juurikaan innostunut ralliautoiluista, joten vääjäämättä racing Mikut ovat jääneet minulta vähemmälle huomiolle. ^^''

  Tuo 2012 versio on kyllä sen verran upea että sitä voisin harkita jopa hankkivani joskus. :3

  Ja kiva että aloit kirjoittaa myös englanniksi, en minä ainakaan huomannut mitään virheitä, hyvää kieltä oli! :3 Täytyy kyllä myöntää että kahdella kielellä blogaaminen on välillä tosi uuvuttavaa, vaikka sinänsä englanti minulta ehkä paremmin sujuu kuin suomi (=olen laiska kirjoittamaan suomea oikein ja teen välillä typeriä anglismeja ja liian pitkiä lauseita ja sivulauseita tuhottomasti ^^;;). Mutta en halua vain valita toista kieltä koska minusta on kivaa että mahdolliset ulkomaalaiset lukijat tai satunnaiset surffaajat ymmärtävät höpinöistä jotain ja toisaalta en halua myöskään tuottaa pettymystä niille lukijoita jotka eivät englantia hanskaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mä oon maailman viimesin ihminen joka on kiinnostunu ralliautoilusta myöskin! X'DD Silti en voi olla vastustamatta Racing Mikuja ja kyttäilen aina innolla millon ilmestyy uus!! On ne niin uskomattoman kauniita! <3 Tän postauksen jäkeen iski sellanen morkkis ku en oo vielä hommannu sitä 2013 versiota, et täytyy varmaan laittaa sekin pian tilaukseen... I'm so weak!!

   Aawwhh ihanaa, kiitos!! Ja oikeestaan sun blogista inspiroituneena päätinkin alkaa myös koittaa vääntää taas tota englannin kieltä! ^w^ Kirjotat aina niin uskomattoman hyvää englantia et tuli pakottava tarve alkaa pitää omaakin kielitaitoa paremmin yllä. Suomenkieli on kyllä välillä kanssa tosi tahmeeta! Ei meinaa saada oikein järkevän kuulosia lauseita ikinä kasaan ilman, et teksti kuulostaa 5-vuotiaan tekemältä. XD

   Delete
 2. Upeita kuvia. Mikun eri puolet tulevat hyvin esiin kun olet luonut väreillä ja kuvakulmilla niin erilaisen fiiliksen kummallekin versiolle. Sopivan dramaattinen sävy noissa 2011 version kuvissa. Pidän eniten kolmannesta kuvasta , tunnelataus on niin vahva. 2012 versio on kuin toisesta maailmasta, iloinen ja pirteä. Näistä paras on neljäs kuva - se on sopivan ilkikurinen, heh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awwh, kiitos!! Oon vielä tosi, tosi, tosi epävarma ja alottelija valokuvaamisessa niin on kiva kuulla kehuja! ^w^ Kokeilin ekaa kertaa valaista kunnon lampuilla noita figuja vähän paremmin ja nähtävästi se tuotti tulosta!! Vaikka paranneltavaa vielä on!

   Delete

 

Template by BloggerCandy.com