Thursday, March 28, 2013

Nippon Day 2: Universal Studios

 
Tiistaiaamuun herättiin oikein tyytyväisinä ja pirteinä hyvin nukutun yön jälkeen. Olin kattonu säätiedotuksia netistä ja tiistain keli vaikutti lupaavimmalta Universal Studion reissua varten. Lähettiin hyvissä ajoin liikenteeseen ja päästiin huvipuistoon vähän ennen 10.00.Luulin, et koska tää on about samaa aikaa Japanissa ku meijän ekaki reissu jollon missään huvipuistossa tai ylipäänsä koko Tokiossa ei ollu mitää ruuhkaa, ni ettei tälläkää reissulla välttämättä olis mut olinpas taas väärässä. :D Jouduttiin jonottamaan sisäänpääsyä about 30-40 min ja joka laitteeseenki oli vähintään se 45-110 min jonoa... Päätettiin heti alkuun mitkä laitteet on ihan must ja alotettiin jonottelu.
Thank god meil oli 3DS:t mukana ja niitä pelaillessa ja StreetPass-kavereita hankkiessa jonotukset ei tuntunu niin pahalta. :D Laitteet oli tosi kivoja, paitsi Jurassic Park missä luki että "You WILL get wet" mut koska haluttiin olla raggareita ni mehän ei mitään sadeviittoja tietenkään hommattu. Siinä mä muutenki flunssasena olin ollu koko päivän jäässä vaik aurinko paistokin ja yritin piiloutua ajelun aikana huppuuni. Loppuhuipennuksessa sitte tietenki lössähdettiin sil venekärryllä veteen ja kunnon tsunami roiskahti sit suoraan meijän päälle! No tyhmyydestä sakotetaan, siinähän tärisin sitte seuraavat pari tuntia. XD

Haha, siel oli Hello Kitty-muotiesitys!

Tän japanilaisen oli PAKKO päästä meijän kans kuvaan :D


Pate med T-rex

Mul tuli Universalista tosi paljon Disney Sea mieleen ja tykkäsin tost ite puistosta tosi paljon! Ehkä oli vähän liikaa Sesame Streetiä ja jotkut laitteet oli vähän out dated, mut muuten oli kyl tosi hauskaa ja illan loppuparaati oli tosi, tosi hieno!
No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com