Monday, November 12, 2012

Halloween Hoedown II


こんばんは ~ !!
Ollaan taas vaihteeks kipeenä Paten kanssa, joten nyt on oikein hyvä hetki päivitellä viikonlopun karkeloista! Eli viime viikonloppuna pidettiin nyt toista vuotta peräkkäin Halloween-pileet/Paten synttärit meijän kämpillä ja ei voi kyl muuta sanoa ku et huhhuh! Oli ihan mielettömän hauskaa ja parasta oli taas nähä, miten ihmiset oli panostanu pukuihin. (^w^)/ Omiin pukuihin saatiin ehkä vähän inspistä tosta meijän viimeaikasesta harrastuksesta nimeltään Star Wars: The Old Republic. :D Mä olin jonkin sortin wannabe-Sith twi'lek ja Pate oli Plo Koon.

Mul oli vaa tollanen cheap-ass lightsaber !!

Jätettiin luonnollisesti sit noidenki pukujen väsääminen niinku niin viime tinkaan ku vaan mahollista.. Vielä edellisenä iltana ennen juhlia päätettiin anopin kanssa tehä mun hahmon päähine kokonaan uusiks ja Paten kaapu ommeltiin vasta juhlapäivän aamuna. Ja näist pileistä oli kumminki tiedetty jo pari kuukautta, et siinä on taas tätä meijän perheen saamattomuutta parhaimmillaan! X'D Onneks saatiin kuitenki kaikki valmiiks in time, vaikka meinaski ensin tulla stressi ton mun lärvimeikin kanssa!

Olin aikas tyytyväinen lopputuloksesta! ^w^

Anyhow, meille ilmesty loppujen lopuks vieraita parin peruutuksen jälkeen 20 kipaletta, mikä oli just sopiva määrä, ettei tullu liian ahistavaa. Olin myös positiivisesti yllättyny, et naapureilta ei tullu minkäänlaista valitusta koko illan aikana vaikka melskattiin parvekkeella ja rapussa, laulettiin kurkku suorana karaokea ja tanssittiin tanssipeliä. Meijän naapurit on ihan parhaita! Kaikilla vierailla tuntu olevan hauskaa, ruoka meni kaupaks ja booliki näytti maistuvan, mikä oli tietenki tärkeintä! ;D

FOOD
Ihana Elina

Illan aikana pidettiin äänestys parhaista puvuista miesten ja naisten kesken. Luulin, tietysti koska oltiin host ja hostess, et meitä ei sais äänestää mut muut oli päättäny nähtävästi toisin ja mun puku äänestettiinkin naisten pukukisan voittajaks! O__O" Hihii, mut oli se kyl ihan kivaakin voittaa, tällanen leijona luonteeltani kun oon!

Whole crew!

My bottom bitches

Muut lähti juhlien jälkeen vielä seikkailemaan Helsingin yöhön, mut meijän oli pakko jäädä kotiin selviytymään sunnuntaihin, koska oli isänpäivä. :D Selvisinki oikein hienosti vaan ihan pikkusella rapulalla joka lähti lopulta hyvän ruoan ja isänpäiväkakun avulla! Mahtavat kekkerit oli, nyt vaan odottelemaan ens vuotta. Yosh ~ ! o/

Dagen efterit....

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com