Monday, December 19, 2011

Tip tap tip tap tipetipe tip tap ~ !

Hihihii, jouluun on enää 5 päivää ja päivä päivältä mun sisänen pikkulapsi voimistuu enemmän ja enemmän! Oon aivan hulluna jouluun ja mun mielestä tää on parasta aikaa vuodessa! Oon ostanu koristeitaki nyt joka kerta lisää ku oon kaupungille jaksanu raahata ruhoni. Pieni stressikin kerkes jo iskeä hetkeks Paten joululahjoista, mut onneks selvisin siitä like a man ja oon nyt löytäny ihan kivasti lahjoja. Äiti ja kaverit aina jupisee, et "pitääks niitä lahjoja ostaa niin paljon, eiks yks riitä?" ni vastaus on, et mulle ja patelle se yksi lahja EI riitä. Ollaan sellasia törsäilijöitä ja nautitaan siitä ku saa kerran vuodessa ostaa lahjoja oikein olan takaa! Muutenki rakastan antaa Patelle lahjoja ja oikeestaan vasta Paten myötä opinki kunnolla joulusta sen "antamisen ilon". Musta se on kaikkein parasta ku pääsee pitkän päivän jälkeen kotiin vihdoin jakaa lahjat ja odottaa ku toinen löytää jonku mieleisen yllärin sieltä paketista. Se ilme! That's the christmas spirit for you! Ja tottakai, leijona kun olen, nautin myös salaa lahjojen saamisestaki. Huhuhu. Ollaan ihan kakaroita näin joulun alla!

Joulu 2010 (toi lahjamäärä.... O.O)

Lauantaina tuli kuusikauppiaatki vihdoin ja viimein tohon meijän ikkunan alle! Käytiin vilkasemassa niitä ku vietiin hauvavauvaa ulos ja siellä näky yks aikamoinen valioyksilö, mut ei vielä siinä vaiheessa raaskittu ostaa sitä. Valmistauduttiin sitte lähtemään kaupungille kunnes Pate bongas ikkunasta et joku eukko oli räpläämässä sitä meijän kuusiehdokasta! Kytättiin molemmat ikkunassa (varsinaiset kyylät) et miltä sen kuusen kohtalo näytti ja lopulta eukko lähti siitä menee mut kuusi jäi. Pistettiin äkkiä kengät jalkaan ja singahdettiin ku fileet hakemaan sitä puuta sieltä itellemme. Parin kuusivertailun jälkeen se mejän ykkössuosikki sit lähtiki matkaan suolasen 50e hintaan... Onneks ihana anoppi sponssas puolet hinnasta, joten lopulta maksettiin siitä vaan 25e. Yosh ~ !!

Prinsessa Nami joulufiiliksellä

Lauantaina oli myös mun isin synttärit ja käytiin sitte kakkukaffella mun vanhempien luona. Isillä oli tietty kaverit kylässä ja meno päällä ku teineillä konsanaan, ni eipä me kauheen kauaa itse juhlakalua keretty näkee. Pate yritti monta kertaa saada mua leikkimään mun siskontytön kanssa, mut en suostunu ku en niin välitä lapsista (vaikka se siskontyttö ihana onkin). Sen jälkeen Pate sano mulle "Mä toivon, et sit ku hankitaan lapsi ni sielt tulee kerralla 6!" ja mul tuli sen jälkee kauhuskenariot mieleen ku kerran Simssissä (XD) en halunnu, et mun pariskunta saa lapsia ni sit hirveen kädenväännön ja kaverin painostuksen jälkeen suostuin hankkimaan YHDEN kersan ni sielt tuliki kaksoset!! Hnnnggggh! Enkä tienny et se on edes Simssissä mahdollista! Mä tiiän, et mun lapsiviha vielä kostautuu ja JOS Paten kans joskus lapsi hankittais ni sielt tulis aivan varmasti octuplets!!

Joulu-Kuma

Anyhow, poikkesin nyt taas jouluaiheesta... Lauantai jatkukoon. Illalla halusin tosi joulusen fiiliksen joten pistettiin englanninkielinen joulu-CD soimaan ja alettiin koristelemaan kuusta. Se CD oli ihan hirveetä paskaa joten korvat verillä ja joulufiilis pilalla sammutettiin se ja pakattiin nätisti roskikseen... Saatiin kuusi koristeltua ja sit vielä viimeseks man of the house aka Patrick sai laittaa tähden sinne kuusen latvaan. Loppuilta ihasteltiinki meijän Mäntsälässä viljeltyä valioyksilökuusta ja pelattiin vähän Zelda Skyward Swordia. 

Tän joulun kuusi

Sunnuntaina kävin (taas) jouluostoksilla anopin kanssa ja onnistuin ostaa vähä lisää joulukoristeita (u___u) ja pari lahjaa. Oon kohta ihan peeaa ja jouluruoatki on viel ostamatta! No, mitä sitä raha-asioita murehtimaan... En malta muutenkaan odottaa, et pääsen syömään kunnon jouluruokaa. Onneks seuraavat 2 viikkoo joulun jälkeen saanki sit vetää kinkkua ja laatikoita niin paljon ku sielu sietää! Loppiaisen jälkeen voi sit taas hyvin ansaittujen liikakilojen takia palata tiukkaan häädieettiin! Haha!

Miu oli yks päivä tosi tuhma ja sai rangaistukseks kultasen pökäleen päähän!

Jos en kerkee ennen joulua päivitellä ni
OIKEIN MAHTAVAA JOULUA KAIKILLE!!
MERRY CHRISTMAS!!

4 comments:

 1. Haha, et oo ainoo joka jaksaa hihkua kun pikkulapsi (ja saisin itkupotkuraivarin jos ei lahjoja tuliskaan joku joulu)! Nää viimeset viis päivää ennen joulua vaan menee niin pirullisen hitaasti :3

  ReplyDelete
 2. Hyvä et muitaki hengenheimolaisia löytyy! XD Onneks meillä on vielä tosi paljon tekemistä ennen joulua ni päivät kuluu suht nopeesti (paitsi duunin osalta... =___=). :3

  ReplyDelete
 3. Oh your Christmas tree is sooo beautiful and festive. It's really lovely with the lights. And the cat's face haha.

  ReplyDelete
 4. Oh, thank you so much! It's so nice of you that you visited my blog, merry christmas! <3

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com