Wednesday, December 7, 2011

Fuck the challenge!

Täten julistan ja lopetan ton goddamn challengen pitämisen tähän paikkaan, koska mult katos yksinkertasesti kokonaan into päivittää yhtään mitään tänne. Mietin koko ajan vaan, et "OH GOD NO en jaksa miettii mitään syvällistä peleistä" ja sit se päivittäminen vaan siirty ja siirty, ja tässähän sen taas näkee ku onnistuin pitämään 2 viikon tauonki. XD Joten let's leave it as it is... Hyvä yritys though, jos tota nyt yritykseks voi edes kutsuu.. Muutenki must tuntuu, et kukaan ei haluu lukee 24/7 pelkästään peleistä (vaikka se aihe mulle niin rakas onkin) joten vähennetään sitä nyt sit 23/7. Huhuhu.

Kuvaajan unelma ja kunnon fashion-blurraus in mah face!

Eniveis, käytiin viikonloppuna Paten ja ihanan anopin kanssa joulumessuilla. Ostin tuoksukynttilöitä ja piparipullia (syöppö kun olen). Mut en oikein osaa innostuu liiemmin mistään käsitöistä ja siel oikeestaan oli pelkästään kaiken maailman DIY nukkeja, kransseja, lasiesineitä, vaatteita, peittoja ym skeidaa mitä en osaa arvostaa joten ei kauheen kauaa siel pyöritty. Messujen jälkeen porhaldettiin keskustaan ja kävin ostamassa tän vuoden ekat joululahjat! Wohoo! Tai no, Pate-rakas toimi pankkikorttina koska oon ihan peeaa ja palkkapäivä on vasta 14.pvä!! (>__<)" Kampissa oli taas ihana PlayStation-tapahtuma missä ne esitteli Movea ja sitä sai kokeilla jos halus. Fiksoiduin siihen Just Dance 3-tanssipeliin mitä siinä sai pelata, vaikken uskaltanukkaan mennä sheikkaamaan bootya kaiken kansan pällisteltäväks. Noh, eilen sitte ku katottiin linnan juhlia ni jotenki ihan itsestään Mastercard alko vinguttaa itteään ja nyt meille on mukavasti tulossa ulkomailta joululahjaks 2 Move-ohjainta, 2 navigointiohjainta ja se tanssipeli... Mites se nyt sillai?

Magic wands

Käytiin eilen kavereiden kanssa syömässä ja jauhamassa paskaa tos Malmin Ruoka-aika -raflassa. Täytyy kyl nyt sanoo, et siin on oikeesti rahan arvonen all you can eat-buffet!! Löytyy nimittäin kebuu, karjalanpaistii, jauhelihakastiketta, pizzaa, chicken wings, onion rings, taco tacoo, salaattipöytää, riisii, pottuu, leipää ja vielä limppariaki niin paljon ku napa vetää. Koko roska maksaa vaan 9,20e eli ilmasta! Kannattaa käydä koittaa jos Malmin hoodeille joskus harhaan astuessa eksyy. End of mainospuhe. Saatiin jatkettua vihdoin porukalla meijän peli-ideaa, jolla tullaan viel joku päivä lyömään rahoiks ja sit Rovio ja Angry birds can eat our dust!

Itsenäisyyspäivän kunniaks tehtiin myös illalla pipareita, juotiin kuumaa glögiä ja uskalsin polttaa pari kynttilääkin, vaik oonki vähän vältelly oikeita kynttilöitä sen jälkeen ku Miu poltti kulmakarvansa eräs joulu... Piti tehä mukamas joulutorttujakin, mut ei me oltais mitenkään pystytty ahtaa niit naamaan. Illalla vatsat pyöreinä katottiin linnan juhlia sivusilmällä samalla ku tilattiin joululahjoja netistä. Pelasin myös samaan syssyyn Chrono Triggeriä ettei vahingossakaan ollu liian vähän tekemistä samaan aikaan.

Broken hearted!

Kehari-Muumi ala Pate

Tänään me jatketaan meijän dieettiä (hääkunto here I come!) ainaski tuhannen kerran ja mennään Itikseen salille. Sen jälkeen täytyy käydä ostamassa myös lisää joulukoristeita, koska nyt ku oon niitä kaivanu esille ni ei niit ookkaa niin paljon ku muistelin! Ja sehän ei käy päinsä, koska mä haluun meijän kämpästä tosi joulusen näkösen. Furrur. (^w^) Oon crazy christmas cat lady!


Peeäs: Nähtii julkkiksii Suomalaises kirjakaupas! Hyvä Mara!

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com