Tuesday, June 10, 2014

New figures (again)!

Heipsan!
Luvassa on (taas) uusien figujen esittelyä ja hehkuttelua, mut ihan ekaks haluun päästä purkamaan mun sydäntä koska kirjaimellisesti kierin jo pitkin lattioita ja hypin seinillä! Pate lupas mulle tossa jokin aika sitten, et jos sen työsopimus uusitaan, ni saan tilata sen mun kauan haaveilemani Dollfie Dreamin... Noh, viime viikolla soppari uusittiin ja nyt on mulle tulossa ihka ensimmäinen DD!! Kyaaaahh ~ !! En tiiä miten päin olisin ku venailen vaan into piukeena millon postilaatikosta tupsahtaa Tullin kirje... Ku ku ku.

Phew, tuntupas se hyvältä! Mutta nyt itse postauksen aiheeseen. Mulle on kerenny tulemaan jo neljä (mistä näitä oikein tulee?!) uutta figuuria sitte viime Sonicoiden esittelyn ja nyt olis tarkotuksena näyttää uusista tulokkaista kaksi ensimmäistä. Here we go!

Hello!
It's time to show and tell about my new figurines (again)! But first I need to get something off my chest because I'm literally so excited that I'm about to burst! Pat promised me while ago that if his employment contract will be renewed, I could have the Dollfie Dream-doll that I've dreamed of... Well, last week they renewed his contract and my very first DD is on it's way!! Kyaaaah ~ !! I'm having hard time to focus on anything when all I can think about is the doll.... Ku ku ku.

Phew, that felt good! Anyhow, back to the topic! I've already gotten four new figures (where are these coming from?!) since the last time I wrote about my new Sonico figures and this time I'll tell about the first two of them. Here we go!


Kashiwazaki Sena - Cat costume ver. (Max Factory)


Voilá! Meinasin jo tyhmyyksissäni perua tän figun, mut ONNEKS se oli liian myöhästä! XD Oon nimittäin ihan rakastunu tohon ja kyllä nyt harmittais jos olisin jättäny mokoman ostamatta! Max Factoryn laaty ei myöskään jätä tälläkään kertaa kylmäksi. Siinä on taas yks firma joka tietää mitä ne tekee. Senan naama on ihan uskomattoman hyvin tehty, varsinkin silmät. Ja ylipäänsä koko skulptaus on loisto työtä! Varsinaista iloa silmälle! :D

Voilá! I almost cancelled this figure while having some weak moment but FORTUNATELY it was too late to do so! XD I'm sooo in love with this figure and it would have been a real bummer if I hadn't got this! Max Factory's quality is also yet again a top-notch! That company really knows what they are doing. Sena's face looks absolutely gorgeus, especially the eyes and the whole sculpt in general is brilliant work! Great eye candy! :D




Haganain neljästä päähenkilötytöstä on tehty kyseiset kissaversiot ja Senan kanssa samaan aikaan ilmesty myös Yozora, joka poseeraa hienossa kuvassa Senan boksissa. Tarviin vielä Kobaton Senan kaveriksi jotta olisin täysin tyytyväinen mun kokoelmaan, haha! Harmi, että sitä myydään kaikkialla vaan niin kovaan hintaan.... (;___;) Noh, täytyy pitää silmät auki!

Max Factory has made these cat outfit-figures of four of Haganai's main characters and Yozora, who poses on Sena's box, was released same time as Sena. I really need to get Kobato to join to my collection so it could be perfect, haha! Too bad that she's really hard to find with a reasonable price... (;___;) Oh well, I have to keep my eyes open!



DEM SHAPES! Noi pienet yksityiskohdan kropan muotoilussa on vaan täydellisyyttä. Ja rakastan tota kiiltoa mikä Senan puvusta heijastuu... O___O So pretty~!

DEM SHAPES! Those little details on her body are just perfect. I also love the shine that reflects on her clothing... O___O So pretty~!



Täydelliset kasvot, ihanan leikittelevä ja Senan luonnetta kuvastava ilme ja.... noi.... kissan....korvat.... *nosebleed*

The perfect face, a cute, playful and so Sena-like facial expression and.... those.... cat.... ears.... *nosebleed*

* * * *

Sonoda Umi - Natsuiro egao de 1, 2, Jump! ver. (Kotobukiya)


No niin! Vihdoinkin... VIHDOINKIN näitä kunnon Love Live!-figuja alkaa ilmestyä! Umi on vasta mun kolmanneks lemppari kyseisestä sarjasta, mut kun näin tän figuurin ekaa kertaa ni tiesin, et se oli hommattava hinnalla millä hyvänsä! Enkä kyllä taaskaan joutunu pettymään mun lempi figuvalmistajiin! Kotobukiya NAILED IT!

Okay! Finally... FINALLY they are starting to release these proper Love Live!-figures! Umi is only my 3rd favourite character from the series but when I saw this figure for the first time, I knew I had to get it no matter what! And once again my favourite figure manufacturer proved their skills! Kotobukiya really NAILED IT!



Tässäpä nyt ihanan kesäinen figuuri!! Tulee jotenkin heti sellanen hyvä ja lepposa mieli kun tätä figua kattelee. Tykkään myöskin kovasti noista sinisen eri sävyistä mitä tässä figussa on osattu tyylikkäästi käyttää. Umin asento on tosi kaunis ja ilmava, jos niin voi sanoa. :D Pienet yksityiskohda, kaulakoru, hameen rusetti, kukat hiuksissa on kaikki tosi laadukasta työtä ja tekee figusta heti mielenkiintosemman!

Well this sure is summerish figure!! The figure really makes you feel all jovial and calm when looking at it. I like the different shades of blue they used in this and Umi's posture is really cute and floaty. The small details like necklace, bow of the skirt and flowers in the hair are all really well done and they make the figure a much more interesting!




Kattokaa nyt tota sulosta vesiroisketta! Tällaset jutut kolahtaa muhun heti ja saa ihastumaan entistä enemmän figuuriin. Toi vesi näyttää muutenkin tosi houkuttelevalta ja tekee heti mieli lähtee uimaan. XD Ja aika söpöä, et tytsylle on laitettu kynsilakkaa varpaisiinkin! >w<

Kaiken kaikkiaan Umi nous kyllä helposti mun lempparifiguurien joukkoon. Siinä on vaan kaikki just täydellisesti kohdallaan ja voisin tuijotella sitä tuolla hyllyssä päivät pitkät. Tuskin maltan odottaa, et saan näitä lisää... Huhu!

Look at that cute splash of water! This sort of things really appeal to me and makes me fall for the figure even more. The water looks so tempting and it makes me want to go to swim. XD It's also pretty cute how they put nailpolish on her toes! >w<

All in all Umi is definetly one of my favourite figures. She's just perfect in every way and I could just watch her in my shelf all day long. I can't wait to get more of these beauties... Huhu!


"HUH...?"

10 comments:

  1. Sena on pala taivasta. Oon kuolannut sitä jo liian kauan!
    Tosin haluan myös Marian, Mikazukin ja Kobaton... x)
    Mutta ihania figuja kertakaikkisesti <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! Sena on kyllä varsinaista iloa silmälle. XD
      Haluisin ihan hirveesti Kobaton poseeraamaan Senan kanssa mutkunnnnn...... täytyy säästää rahaa. ;____; Kurja elämä!

      Delete
  2. Tuo Sena on kyllä niin söpö~~ *^*
    Itsekkin kyllä täytyy se tyttö ostella~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa!! Se on mielettömän upee!! Ja melko iso vaikka polvilteen onkin! ^w^

      Delete
  3. Vaikka tytsyillä ei olekaan paljoa päällä niin silti löytyy ihania yksityiskohtia kumpaisestakin <3
    Kissankorvia ei voita mikään! ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kissankorvat on parhautta!! <3 Ja kun vielä lempparihahmo kyseessä niin eihän sitä voi kun rakastua ensi silmäyksellä! XDD

      Delete
  4. Onnittelut Paten sopparin uusimisesta ja tietenkin Dollfie Dreamin hankinnasta! ^3^/~* Uu jeah, mahtavaa saada lisää DD-tyttöjä blogeihin seurattaviksi! <3 En malta odottaa kuka sieltä saapuukaan...

    Upeita figuureja molemmat, mutta huhhuh tuo Sena! *3* Be still my beating heart! Kaiken kukkuraksi vielä tuo pörröisenpehmoinen kangasalusta... ja kiiltävät sukkikset! Tää on ihanuus!
    Suloinen tuo viimeinen kuva. <3 ^3^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja Pate kiittää myöskin!! Postausta on toivottavasti piakkoin luvassa.... Huhuhu!! En malttaisi millään olla räpeltämättä ton uutukaisen kanssa.
      Sena on kyllä melkonen pakkaus!! Ihana kun huomasit sen pörröisen alustan! Itekin tykkäsin kovasti kun paketista sen aukasin, et Sena pääsee oikein pehmustetulle alustalle! Haha! :D Sukkikset on kyllä mahtavat kun ne heijastaa tota valoa törkeen makeesti! Kyllä Max Factorylla figujen tekeminen osataan! XD

      Delete
  5. Nyt on kauniisti tehtyjä figuja sinne taasen ilmestynyt. Hurjasti yksityiskohtia joita ihastella. Senan ilme on kyllä niin veikeä ja leikittelevä. Tuo asun kiilto on kyllä miulle ihan uusi piirre firuureissa ja hyvältä näyttää. Itse ihastuin erityisesti tuohon Umiin (ja vesiroiskeisiin : D ). Voipi olla että kesä-fiilikseni myös vaikuttaa asiaan, koska Umi nostatti sitä nyt entisestään.

    Ja onnea Dollfie Dreamista! Kuvia kuvia kuvia sitten ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, kiitos!! Oon itekin oikeestaan vasta noissa Max Factoryn figuureissa huomannu ton asujen kiillon. Sain jouluna ensimmäisen Max Factoryn maid-Senan ja sen puvussa huomasin kanssa kun oli käytetty hanskoissa sellasta helmiäistä hohtoa ihan kun ne olis oikeeta silkkiä. Ihan mielettömän hyvän näköstä jälkeä kyllä! Ja tuo muutenkin paljon enemmän "eloa" vaatteisiin kun oikeesti maalit näyttää eri materiaaleilta. :)

      Umi on kyllä varsinainen kesätyttö! Täytyis viedä se jonnekin rannalle kuvattavaks ihan oikeen veden kera. Kunhan aallot ei vie sitä mukanaan...... ;____;

      DD:stä on tulossa piakkoin postaus!! Huhuhu. <3

      Delete

 

Template by BloggerCandy.com