Monday, June 16, 2014

My first daughter ~ !!


Perjantai 13. päivä oli mulle kaikkea muuta kun epäonnen päivä. Aamu alkoi nimittäin kuriirin puhelinsoitolla joka odotti paketin kanssa meijän alaovella! Kirmasin tukka putkella ulko-ovelle, nappasin paketin ja loikin hymy korvasta korvaan takasin kotiin. Tätä pakettia oli nimittäin odotettu!

Friday the 13th was all but unlucky for me. My morning started with a phone call from the courier who was waiting outside our door with my parcel! I ran like a wind to our front door, took the giant box from him and went back home with a smile from ear to ear on my face! I had waited for this moment!



Ja tällainen sieltä paketista ilmestyi: Dollfie Dream Airy Ardet
Siitä asti kun Dollfie Dreameja oon ihastellut niin oon koittanu ettiä sitä "omaa" nukkea. Vaikka melkeinpä kaikki DD:t on tosi nättejä niin silti aina joku on pistäny silmään, miksen sitten vaan oo halunnu niitä nukkeja hankkia. Ekan kerran näin Airyn customoituna ja rakastuin siihen naamaan heti. Kyselin, että mikä nukke oli kyseessä ja sen jälkeen alkokin sitten kova metsästys! :D

Löysin Airyn melko edullisesti Mandarakesta n. 1,5 kk sitten ja siitä lähtien kyttäsin JOKA PÄIVÄ oliko se myyty vai ei, koska mulla ei ollu rahoja vielä kasassa. Voin kyllä sanoa, et oli stressaavaa seurata sitä tilannetta yli kuukauden. XD Onneksi kukaan ei kuitenkaan Airya nähtävästi halunnu ja vihdoin kun oli rahatkin säästettynä niin tyttö meni tilaukseen! Nukke lähti sunnuntaina Japanista ja sain sen käsiini perjantaina, joten postitus oli TODELLA nopeeta (ottaen huomioon, että se jumitti tullissakin sen pari päivää)!

And this was inside tha package: Dollfie Dream Airy Ardet
I've been trying to find a perfect Dollfie Dream for some time now and eventhough almost every DD is really pretty there's always something that doesn't feel right for me. That was until I saw a custom Airy... It was love from the first sight! I asked what doll it was and after finding that out I started to hunt it everywhere like a maniac! :D

Finally, about 1,5 months ago, I found Airy from Mandarake online shop with a decent price. After that I checked EVERY DAY, for over a month, if she has been sold or not since I didn't have the money for her right away. It was soooooo stressful to wait for the days go by and not being able to buy her. XD Fortunately no one was interested in her and finally I got the money and bought the doll! The parcel was shipped on sunday and I got it on friday so luckily the shipping was REALLY fast (keeping in mind that she was even stuck in the customs for couple days)!


That :3 mouth ~ !!

Mun kaunis nutipää hiuksilla ja ilman. Pistin heti tilaukseen uuden peruukin, silmät ja vaatteet kun tiesin, et neiti on tulossa, joten ulkonäkö tulee muuttumaan vielä melkosesti. ^w^ Ainoastaan kengät kerkes tulemaan nuken kanssa samaan aikaan ja muita roinia odotellaankin sitte saapuvaksi tän kuun aikana.

My beautiful girl with and without the wig. I ordered a new wig, eyes and clothes for her as soon as I bought the doll so her appearance will have a few changes in the future. ^w^ Only the new shoes arrived the same time as the doll and hopefully I get all the other stuff this month.



En tiedä itse hahmona Airysta mitään muuta kun, että hahmo on Shining Hearts-nimisestä videopelistä. Airyksi nukke ei kuitenkaan oo jäämässä ja esittelenkin tytön sitten uudestaan kun on kokonaan hahmo kasassa. ;)

I don't know anything about the Airy-character other than that she's from a videogame called Shining Hearts. Soon she won't be Airy anymore and I'll introduce her again after I get her new look done! ;)



En oo aikasemmin keräilly mitään muita nukkeja kun Pure Neemoja, joita niitäkin aloin vasta tänä vuonna harrastamaan. Tiesin, et DD:t on isoja ja kuvissakin tajusin mukamas niiden koon, mut kyl se oli sitte livenä aikamoinen järkytys minkä kokonen tollanen täyskokonen Dollfie Dream onkaan! Varsinkin kun mulla ei tosissaan oo kokemusta kun pienistä nukeista. Hetken kuitenki Airyn kanssa räpellettyä ja kroppaan tutustuessa (kuulostaapas taas pervolta... XD) ni en voinu kun hymyillä. Se oli TÄYDELLINEN! Henkilökohtasesti rakastan anime-naamoja ja sen takia just neemot ja DD:t on tosi lähellä mun sydäntä. En ehkä vielä nää itteäni keräämässä muita BJD-nukkeja, mut ei sitä koskaan tiedä. Vuos sitte en olis voinu kuvitellakaan olevani Dollfie Dreamin onnellinen omistaja joku päivä! Niin se mieli muuttuu. Haha!

I haven't collected any other dolls than Pure Neemo's before and dolls are still quite a new hobby to me. I knew that DD's are big dolls and even in the pictures I could imagine the size of them but when I first opened the box and held the doll in my hands, I was shocked how big they actually are! Especially when I only have experience from small dolls. After examined her and getting to know her body (that sounds perverted... XD) I couldn't do anything else but smile. She was PERFECT! Personally I love anime-faces and that's why I like Pure Neemo's and DD's so much. I don't see myself collecting any other BJD dolls at this point but you never know. A year ago I couldn't imagine that one day I'd be a happy owner of a Dollfie Dream! You definetly can't control the change of mind. Haha!

11 comments:

  1. Tää neiti on jo nyt niin täydellinen <3 Oon aina halunnut Pureneemon tai DD:n tai jonkun tällaisen mulle erikoisen nuken, koska aina kun katson omistajakuvia niin ne nuket on niin upeita kaikilla ! Ja niin on siunkin tyttösi, mistä päin hänet oikein tilasit :3 ? + en malta odottaa kuulla lisää tästä tytöstä ´ ▽ `

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ~ !! <3 Kannattaa kyllä ehdottomasti hommata vähän erikoisempiakin nukkeja, varsinkin pureneemot on hinnaltaan vieläpä edullisia! Ja nekin on niin mahdottoman söpöjä!!
      Tilasin Airyn Japanista, Mandaraken nettikaupasta. Sieltä löytyy käytettyjä ja täysin uuden veroisiakin Dollfie Dreameja välillä melko edullisestikin (mikäli nyt 400-600e + tulli on "edullinen" kenenkään mielestä X'DD). Tytöstä tulee varmasti vielä paaaaaljon juttua!! ^w^

      Delete
  2. No voihan nenä! Tuollaisen suloisuuden menit sitten hankkimaan! <3
    Voin vain kuvitella sitä kidutuksen määrään, kun tilaus mahdollisuutta on yli kuukauden joutunut odottamaan o_o'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin tein!! <3 Ja oli kyllä kaiken sen rääkin arvosta mitä jouduin kestämään kun jännitin joko se on myyty pois vai ei. XD Kauheeta kun vihdoin löytää itelleen sen graalin maljan ja sit ei ookkaan rahoja heti kasassa! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! :3

      Delete
  3. Siinä on ison neidin verran kauneutta. Ihanat kasvonpiirteet - tuo suu varsinkin. Kummoisesti en olekaan DD-nukkeihin perehtynyt niin jännän äärellä olen. Jännäillään mitä tästä neidistä tulee kunhan saa omia tykötarpeitaan ^_^

    Onnea uudesta aluevaltauksesta hih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! <3 Tää on mullekin niin jänskää kun en oo ennen isojen nukkejen kanssa ollu tekemisissä ni hauska oppia kaikkea uutta!! Mäkään en ennen tiennyt melkeinpä mitään DD-nukeista tai ylipäänsä mistään muistakaan bjd-nukeista mut tän vuoden aikana sitä on kyllä tullut koluttua nettiä ja nukkesivuja/foorumeja läpi enemmän ku laki sallii ni alkaa tietämystäkin pikku hiljaa löytyä enemmän! On se hullua miten vielä voi hurahtaa täysin uusiin asioihin, vaikka aattelin ensin et nukke-harrastus jää multa kokonaan kokematta koska figuurit... XD Mut hyvä näin!
      Odotan todella, että saan kaikki roinat postista niin saan tytöstä vihdoin just sen näkösen kun halusinkin! <3

      Delete
  4. Onnittelut ekasta tyttärestä! :D
    Upea neito on kyllä, en olisi arvannut että Airyn valitsit. :3 Kovasti yritin arvuutella tässä kun ilmoitit että tyttö on tulossa, niin minkä olit valinnut.
    Tuo suu on kyllä mainio! <3 Ja ihana nunnamainen asukin.
    Jännää nähdä millainen nättimys hänestä kuoriutuu sinun stailauksellasi vaikka on kyllä kaunis jo nyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! En vaan pystyny vastustamaan Airya kun näin sen ekaa kertaa!! Vähän noi stock-silmät näyttää psykoottisilta ku iris on noin iso (vaikkakin oon jo tottunut niihin) enkä malta odottaa et tällä viikolla tulis uudet simmut. <3
      Stailauksessa nyt kestää pikkusen kun tuli hieman ongelmia vaatteiden toimituksessa niin niiden saapumisessa kestää kauemmin ku laki sallii.... >___<" Noh, hyvää kannattaa odottaa!

      Delete
  5. njaaaaw :3 onpas luttanen <3
    Mäku oon tälläne nappula kovasti tahtoisin oman nendoroidin niin mistä niitä voi ostaa ja paljonko ne suurinpiirtein maksaa >_< kiitos tuhannesti jos vastaat <3<3<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! <3
      Ite tilaan suurimmaks osaks amiami.com - sivulta. Uusien nendoroidien hinta vaihtelee siinä about 20-50 e postikuluineen. Jotkut vanhemmat nendot tai limited edition nendot on sitte heti huomattavasti kalliimpia. Kannattaa erityisesti käydä vilkasemassa tuolta Amiamista se käytettyjen figujen osio (http://slist.amiami.com/top/search/list3?s_condition_flg=1&s_sortkey=preowned&pagemax=70), koska sieltä saattaa tehä löytöjä todella edullisestikin!! Eikä kannata aristaa sanaa "käytetty", oon tilannu monta nendoroidia ja figuuria tuolta käytettynä ja kaikki on ollu täysin uuden verosia! Yleensä niissä lukeekin figun nimessä myös, että missä kunnossa figu on. Toivottavasti tästä oli pikkasen apua ja saat ostettua jonkun söpön nendon itelles!! Kyllä ne niin lutusia on! >w<

      Delete
  6. niin kaunis! vasta viime viikolla tutustuin tohon peliin taidekirjan avulla, kun hommasin sen Fantsusta. kiinnostava peli, kaunis kuvitus :)

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com