Friday, February 22, 2013

♥ PlayStation 4 ♥

Hi everybody ~ !!

OMG OMG OMG OMG OMG MÄ EN EHKÄ KESTÄ!! 
Nyt se PlayStation 4 on sitte virallista!


Katottiin viime yönä toi Sony PlayStation 2013 meeting, jossa ne vihdoin ja viimein julkas uuden konsolinsa. Odotin tota tapahtumaa ku kuuta nousevaa (koska PS = mun elämä) ja oltiin jopa pyydetty duunistaki vapaata, et voi rauhassa valvoa. Dumpattiin elukatki toiseen huoneeseen, ettei äännähdystäkään kuulunu ku konferenssi alko tasan kello 01.00!

Ite konsolia ei vielä näytetty vaan pelkästään uus Dualshock-ohjain josta olin tosi positiivisesti yllättyny! Olin nähny muutamia epävirallisia kuvia ja vähän kerkesin jo pelästyy, et mikä hirvitys sielt tulee mut pitihän se arvata, ettei Sony vois let me down! Siellä ne sönkötti myös jotain sen konsolin tehoista mut mitään muuta en ymmärtäny ku, et siit tulee one helluva powerful gaming console!! Ja sehän on tärkeintä! ;D Tykkäsin myös siitä, kuinka ne nyt yrittää vihdoinki tuoda sosiaalisen median enemmän esille peleihin ja käyttäjiin. Ei enää tehä mitää Mii-hahmoja tai hirveitä Avatar-hahmoja itestään vaan pelataan ja esiinnytään netissä ihan omana itsenään (basicly niinku facebook).Siellä näytettiin kans muutamia tech-demoja ja tulevien pelien demoja ja kyllä näytti hienolta! En oo ikinä pelannu Killzoneja, mut ku näin sen PS4-version videon ni alko kyllä tekee mieli pelaa niitäki! Mitään ihmeellisiä pelijulkasuja ei tullu, paitsi Diablo III oli positiivinen yllätys, jota ONNEKS en oo viel hommannu PC:lle! Nyt voidaa vetää se Paten kans co-oppina läpi sit ku se ilmestyy PS4:lle! Yay!! Squaren tyypit kävi myös pyörähtämässä lavalla ja näytti jonku niiden ikivanhan tekniikkademon mut lupas lopussa, et E3:lla ne julkasee Final Fantasy-pelin jota ne on työstämässä uudelle pleikalle. Can't wait!!

Ite olin tohon julkasutilaisuuteen erittäin tyytyväinen!! Monet lässytti ku ei tullu sitä peliä, eikä puhuttu tästä pelistä ja liipa laapa, mut toi oliki enemmän vaan sen konsolin tiedotustilaisuus. Nyt pitää kärsivällisesti jaksaa venaa kesään et tulee E3, koska siellä kuullaan ihan varmasti vaikka mitä uutuuksia! En nyt tiedä yhtään miten jaksan odottaa vuoden loppuun, jollon PS4 pitäis ilmestyä!! Ollaan jo ennakkovarattu mokoma ja innolla venaan, et päästään day one yömyyntiin! No mut onneks on viel paljon pelejä mitä pelaa vanhallaki pleikalla, ennen uuteen siirtymistä... Haha!

Anyway, way to go Sony!! I'm proud of you!! ♥

2 comments:

 1. Luuletko et se Final Fantasy on se Versus XIII? Selittäis ainakin sen miks Square Enixillä on kestäny niin kauan julkasta se..
  Muuten alotin vihdoinkin mun oman blogin, (en tiiä muistatko kun ilmotin et ehkä joskus teen sen, kuljin sillon "awinyaa"-nimellä täällä. :3)
  Jos haluut niin voi käydä tsekkaa ^^ http://counterattackblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Mä uskaltaisin veikata et kyseessä on Versus XIII koska luin joskus jostain, et on tullu vihiä et se ilmestyis next-gen konsoleille. Tosin ota nyt tosta Squaresta selkoo... Ne tekee just mitä ite haluu. XD
  Mahtavaa, et alotit oman blogin myös! Tästä saat ainaki yhen lukijan heti! ^w^

  ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com