Tuesday, January 15, 2013

Must.. get.. from Japan..

Oikein hyvää iltaa! Päätinpäs tässä nyt aikani kuluks väsätä tällasen pienehkön listan asioista mitä haluisin Japanista taas raahata kotiin. Mun täytyy myös pikkasen päästä purkamaan tätä käsittämätöntä matkakuumetta, koska sekoon muuten kohta. XD Vielä pitäis jaksaa pari kuukautta odottaa... Mut anyhow, pidemmittä puheitta itse asiaan.

FIGUURIT

Moni varmaan jo tietää, et ollaan Paten kanssa ihan hulluna figuureihin. Meil notkuu nyt jo kaikki hyllyt täynnä niitä ja silti joka reissulta tuodaan niin paljon uusia figuureita lisää, et vanhoja täytyy siivoo alta pois. :D Kaikki ei ihan välttämättä ymmärrä mitä 2 aikuista ihmistä voi nähä tollasissa "leluissa" jotka vaan pönöttää hyllyllä, mut meille niil on paljonkin merkitystä. Ja onhan ne tosi nättejä ja kiva sisustuselementti... XD Figujen metsästäminen on aina yhtä hauskaa ja jaksetaan koluu kauppoja läpi aamusta iltaan. Sen seurauksena meil meneeki yleensä figuureihin eniten rahaa... Haha!

Tällä kertaa mun uus villitys onkin Nendoroid-figuurit (sellaset pikkuset, isopäiset figut) joiden idean tajusin vasta toissapäivänä (käyn vähän hitaalla), joten niitä pitää saada paljon ja erilaisia! Viel vuos sitte, en voinu sietää koko nendoroideja, mut kummasti se mieli aina muuttuu jossai vaiheessa..? Onneks niit saa tosi halvalla jos tietää mistä ettiä, niinku melkeinpä mitä tahansa figuja. Tässäpäs muutama must have-hahmo/sarja joiden figuureita yritän löytää tällä reissulla:

Boku wa tomodachi ga sukunai.

Monster Hunter

Super Sonico

Wooser

Poyo (jol on muuten Pikachun ääninäyttelijä XD)

VOCALOID

Viime Japanin reissun lopussa sain jonku aivopierun ja päätin, et "Hei, hullaannumpas nyt täysin Hatsune Mikuun ja muihin Vocaloideihin!", vaikken siitäkään aikasemmin ollu pahemmin tykänny. :D Tajusin tän uuden ihastukseni kuitenki vähän turhan liian myöhään  joten en enää kerenny ostaa mitään turhaa Vocaloid-krääsää. Ettei vaan rahaa jäis tuotavaks kotiinkin, ni tottakai sen oheissälän hankkiminen lankeaa nyt tän tulevan matkan ylle. Sekoon muutenki aina ku pääsen Japaniin ja ostan kaikkee turhaa paskaa laukut täyteen, ni eiköhän nytki tuu hommattua tätä kyseisen sarjan krääsää aina vessapaperista PS3-peleihin. Ja PS3:sta puheen ollen, mun on PAKKO ostaa sieltä uus Hatsune Miku Project Diva F-peli pleikkarille... Uhuhuhu. (´∇ノ`*)ノ



ART BOOKS

Tykkäillään myöskin keräillä taidekirjoja eri pelisarjoista tai animeista. Niistä saa aina ihanasti inspiraatiota jos alkaa tekee mieli itekin piirtää ja ne auttaa tosi paljon esim. asennoissa, värittämisessä  yms. Tällä hetkellä uskaltaisin veikata, et meilt löytyy jo yli 100 eri kirjaa ja more keeps coming!



VAATTEET & ASUSTEET

Meil on nyt menny dieetti niin hyvin, et tuskin maltan odottaa ku pääsen koluumaan Koenjin, Shibuyan ja Harajukun vaatekauppoja! Tällä kertaa voin ehkäpä jopa mahtuakin suurimpaan osaan niist rytkyistä. Japanilaiset osaa tehä täydellisiä vaatteita just mun makuun, mut täytyy vaan koittaa pitää järki kädessä niidenkin suhteen ku hinnat ei aina välttämättä oo mitkään maailman edullisimmat. Onneks en oo merkkivaatteiden perään ni ei sit tartte koko matkabudjettii tuhlata heti Shibuya 109:n. XD Ja tottakai, koska sisäsesti oon täys nörtti ja jonkin sortin otaku, ni täytyyhän sitä pari anime/peli-paitaakin adoptoida onnelliselle omistajalle. 

Mulle on nyt viime aikoina tullu kans joku ihme fiksaatio kaiken maailman tilpehööriin ja killuttimiin, enkä omista oikeestaan yhtäkään kivaa korua (vihkisormusta lukuunottamatta) tai hiushärpäkkeitä tai pahemmin vöitäkään, joten asiaan täytyy saada muutos. :D Oon täysin rakastunu sellasen kissankorvapantaan jota myydään ainakin Claire's-liikkeessä ja toivon sydämeni pohjasta, et niit olis vielä Japanissa ku sinne päästään. Siellä kuitenki tuppaa toi muoti vaihtumaan vähän turhankin usein, ni en kyl oo kovin luottavaisin mielin liikenteessä..




Hohhoi, eli kuten näkee ni rahaa ei ole todellakaan tarkotus jäädä yhtään käyttämättä. XD Koitan päivitellä joka ilta meijän reissusta ja kuvata päivän ostokset yms. hauskaa paskaa, mikäli vaan jaksan. Uuden Monster Hunter-pelin pitäis ilmestyä meijän reissun aikana 3DS:lle joten voi olla, et illat kuluu aina sen parissa, mut koitan kyl tehä parhaani! :D Enää 66 päivää 12 tuntia 30 minuuttia jäljellä!!

4 comments:

  1. Yay for nendoroids! :3 suosittelen kyllä niiden keräämistä myös, ne on aivan super sulosia. Itselläni on viisi kappaletta, ja kuudes parhaillaan tulossa postissa ^^
    Ois kyllä tosi mahtavaa päästä shoppailemaan joskus japaniin myös T3T onnen pekka..
    Nää kaks figua Haganaista on tosi mahtavii, jos sattuu kohdalle niin kannattaa kyl hankkii! :>
    http://mangafigures.files.wordpress.com/2012/09/mikaduki-yozora-monster-hunter-kariudo-version-boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-18-scale-pre-painted-pvc-figure-2.jpg
    http://www.gustoys.com/shop/g/gustoys/img-lib/spd_20121214124045_b.jpg

    ReplyDelete
  2. Joooo!! Oon vasta pikku hiljaa hullaantunu nendoroideihin enemmän ja enemmän, joten eiköhän Japanista muutama kipale ainaki tarraudu matkaan. Tällä hetkellä mul on vaan vaivaset 3... U3U
    Mut joo JUST NOITA Haganain figuja mä metsästän kyllä yötä päivää, koska Monster Hunter on meijän ihan ultimaattinen lempipeli ja noi olis vaan SO COOOOOL.... *q* Huhuhuhu, en jaksa odottaa!

    ReplyDelete
  3. Sulle on haaste mun blogissa :)

    ReplyDelete
  4. Aaaawwhh!! Kiiitos!! Teenpäs sen mahdollisimman pian! ^w^

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com